Společnost DAHON ohromila návštěvníky veletrhu China Cycle 2023 převratnými technologiemi pro jízdní kola

Společnost DAHON ve dnech 5. – 8. května představila na veletrhu China Cycle ve svém stánku E1 1305 ve výstavním centru Shanghai New International Expo svou špičkovou produktovou řadu a nejmodernější technologie v oblasti skládacích kol. Letošní výstavy, konané pod heslem "Bezpečnější, chytřejší a ekologičtější" se zúčastnilo více než 1200 vystavovatelů z řad výrobců elektrických i klasických jízdních kol.

Společnost DAHON v průběhu veletrhu představila více než 30 elektrických, klasických i dětských skládacích kol. Návštěvníci měli v jejím stánku možnost prohlédnout si nové nákladní elektrokolo Cargoe T5, karbonové skládací kolo Clinch C10, oblíbené kolo Archer P8 a také rychlé elektrokolo Unio E16, ideální pro dojíždění do zaměstnání. Dr. David T. Hon, generální ředitel a předseda představenstva společnosti DAHON, který byl na stánku také přítomen, se zde setkal s výrobci i uživateli jízdních kol a seznamoval je s výhodami nejmodernějších technologií společnosti Dahon.

Mezi nejvýznamnější události veletrhu patřila soutěž DAHON Racing Competition, které se zúčastnilo více než 200 cyklistů. Ti zde testovali patentovanou technologii Deltec společnosti DAHON, kterou je vybaven model Launch D8. Pro účastníky soutěže šlo o skvělou příležitost vyzkoušet si technologii Deltec jak na venkovních testovacích tratích, tak i ve stánku společnosti DAHON, a ocenit tak výhody této převratné technologie. Deltec je praktické lanko, které zvyšuje pevnost a tuhost rámu kola. Jedná se o velký pokrok technologií konstrukce jízdních kol, protože jsou díky tomuto prvku skládací kola s jedinou trubkou rámu pevnější, silnější a rychlejší než některá horská kola s velkými koly.

Společnost DAHON, která se již více než 40 let zabývá inovacemi v oblasti vysoce výkonných skládacích jízdních kol, se na veletrhu dočkala od výrobců jízdních kol velkého uznání. V rámci veletrhu China Cycle byla společnost DAHON zařazena do užšího výběru výrobců "specializovaných, pokročilých a inovativních jízdních kol". Její technologie Sharing 360 na stánku taktéž upoutala pozornost mnoha firem z oboru, které s týmem společnosti DAHON diskutovaly o možné spolupráci.

Veletrh China Cycle 2023 byl pro DAHON velkým úspěchem. Průkopník v oblasti výroby skládacích kol nadchl fanoušky i průmysl svými celosvětově proslulými technologiemi jízdních kol. Značka nyní s nadšením vyhlíží do budoucnosti a pokračuje ve svém úsilí o vývoj a modernizaci svých produktů tak, aby si kvalitní zážitky z jízdy mohli vychutnat všichni její zákazníci. Společnost DAHON představí světu své nejnovější modely také na dvou nadcházejících cyklistických výstavách, konkrétně na výstavě Inabike v indonéské Jakartě (24. května – 26. května) a na výstavě Eurobike v německém Frankfurtu (21. června – 25. června).

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2078926/DAHON_booth_China_Cycle_2023.jpg

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2078927/DAHON_CEO_Dr_David_Hon_China_Cycle.jpg

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2078928/DAHON_s_Deltec.jpg

KONTAKT: Ben Ben, marketing@dahon.com

PROTEXT

Klíčová slova Čína-trh-rekreace-cyklistika-DAHON

Oblast
Asie, Austrálie (as)

Kategorie
Média, společnost a životní styl
Obchod, marketing
Sport

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.