CSG zve na odhalení nové generace modelové řady Tatra Force

Ve středu 24. května ve 13:00 představí v pavilonu F (dějiště souběžných veletrhů PYROS a ISET) automobilka Tatra Trucks novou generaci vozů modelové řady Tatra Force.

Ve středu 24. května ve 13:00 představí v pavilonu F (dějiště souběžných veletrhů PYROS a ISET) automobilka Tatra Trucks novou generaci vozů modelové řady Tatra Force.

Ve středu 24. května ve 13:00 představí v pavilonu F (dějiště souběžných veletrhů PYROS a ISET) automobilka Tatra Trucks novou generaci vozů modelové řady Tatra Force. Ve středu 24. května ve 13:00 představí v pavilonu F (dějiště souběžných veletrhů PYROS a ISET) automobilka Tatra Trucks novou generaci vozů modelové řady Tatra Force. Ve středu 24. května ve 13:00 představí v pavilonu F (dějiště souběžných veletrhů PYROS a ISET) automobilka Tatra Trucks novou generaci vozů modelové řady Tatra Force.

Na veletrhu IDET, který se uskuteční od 24. do 26. května na brněnském výstavišti, představí mateřský holding a automobilka Tatra Trucks také nový protidronový systém ReCas. Exponáty budou umístěny jak v hlavní výstavní hale P na stánku č. 038, tak na venkovní ploše u haly P a na polygonu dynamických ukázek. Rozlohou i počtem vystavených produktů půjde o největší přítomnost na veletrhu. Ve středu 24. května ve 13:00 představí v pavilonu F (dějiště souběžných veletrhů PYROS a ISET) automobilka Tatra Trucks ve spolupráci se společností THT Polička ve světové premiéře novou generaci vozů modelové řady Tatra Force v provedení pro hasičské jednotky v rámci veletrhu PYROS 2023, který probíhá na brněnském výstavišti paralelně s veletrhem IDET 2023. Uvedeny budou dva vozy, jeden s tzv. krátkou kabinou a podvozkem 6x6. Druhý je vybaven prodlouženou čtyřdveřovou kabinou, podvozkem 4x4 a moderní hasičskou nástavbou. Aktu budou přítomni zástupci automobilky Tatra Trucks v čele s generálním ředitelem Lukášem Andrýskem, generální ředitel HZS ČR genmjr. Vladimír Vlček, prezident HaZZ SR plk. Pavol Mikulášek a prezident AOBP Jiří Hynek. Po odhalení bude následovat komentovaná prohlídka vozů, kterou povede ředitel výzkumu a vývoje společnosti Tatra Trucks Radomír Smolka. Ve stejný den, tedy ve středu 24. května od 14:00, se bude na stánku holdingu Czechoslovak Group č. 038 v hale P v rámci veletrhu IDET 2023 konat další premiéra, tentokrát protidronového systému ReCas z dílny pardubické společnosti Retia. Slavnostnímu aktu budou přítomni zástupci firmy Retia i holdingu Czechoslovak Group a pozvaní hosté. Tento systém je určen k ochraně důležitých objektů a lokalit před hrozbou ze strany bezpilotních letounů a pracuje na bázi rušení elektronických impulsů a komunikace. Jeho součástí je i kompaktní 3D radar ReGuard. Následovat bude komentovaná prohlídka expozice firem holdingu Czechoslovak Group a Tatra Trucks, a to jak v hale P, tak na venkovní výstavní ploše vedle ní. Na stánku se ukážou firmy Tatra Trucks, Tatra Defence Vehicle, Excalibur Army, Retia, Eldis, MSM Group, Karbox, Excalibur International a Česká letecká servisní. K vidění budou kontejnerový nakladač Tatra Phoenix 8x8 s prodlouženým podvozkem a pancéřovanou kabinou a logistické verze vozů Tatra Force, pancéřované vozidlo TITUS ve verzi místo koordinace palebné podpory (MKPP) pro AČR, samohybné houfnice Morana a Dita, vyprošťovací a odsunové vozidlo Treva-30. Chybět nebude mostní automobil AM-70 EX, pancéřované vozidlo Patriot 4x4 s odolností level 4, kolové bojové vozidlo pěchoty Pandur II 8x8, lehký prostředek protivzdušné obrany MR-2 Viktor či celá škála moderního středorážového a velkorážového střeliva pro dělostřelectvo nebo tanky. Kontakt: Daniel Potocký Account Manager PP Partners Prague Sokolovská 675/9 186 00 Praha 8 +420 778 216 115 www.pppartners.cz ČTK ke zprávě vydává přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

Klíčová slova ČR-automoto-armáda-hasiči-CSG

Oblast
Jihomoravský (bn)

Kategorie
Auto-moto, doprava a stroje
Politika, veřejná správa a soudy

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.