Blades čeká domácí zápas o všechno! Přijďte je podpořit
Foto: Karel Dvořáček, Czech Sport Photo
Co se chystá

Ústí nad Labem - V šestém kole letošní Snapbacks ligy, nejvyšší české soutěže v americkém fotbale, vyzvou Ústí nad Labem Blades Brno Alligators.

Snapbacks liga se přehoupla do druhé poloviny a Blades mají za sebou poslední bye week letošní sezony. Ten se tým pokusil využít k doplnění soupisky a ladění souhry. V neděli 21. května totiž Blades čeká souboj s brněnskými aligátory, kteří jsou v západní skupině ligy jen o příčku před ústeckým celkem.

"Alligators mají po pěti utkáních jednu výhru a čtyři prohry. Papírově by se tak mělo jednat o jednoduššího soupeře a my věříme, že v Olšinkách si konečně po sérii porážek vychutnáme vítězství na místě, kde se začala psát historie našeho klubu!" říká PR manažer Blades Marek Moudrý.

"Blades se doma představí netradičně v bílých dresech, protože domácím týmem budou v Olšinkách brněnští aligátoři. Jsme rádi, že jsme tam tento zápas mohli zorganizovat a pomoci Alligators, na jejichž stadionu v těchto dnech není možné hrát. Budeme rádi, když nás do Olšinek přijde v neděli podpořit minimálně tolik fanoušků, kolik letos chodí na zápasy na Městském stadionu," dodává předseda Blades Jakub Valjent.

Zápas v Olšinkách začne v neděli 21. května v 15:00 hodin.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru