Společnosti SANY Heavy Industry a Shenglong Metallurgical navázaly strategické partnerství s cílem podpořit ekologickou transformaci ocelářského průmyslu

Společnost SANY Heavy Industry („SANY", SSE: 600031), přední světový výrobce těžkých strojů, nedávno slavnostně podepsala smlouvu o uzavření strategického partnerství se společností Guangxi Shenglong Metallurgical Co Ltd (Shenglong Metallurgical). Dohodu o strategické spolupráci podepsali v zastoupení svých společností Liang Linhe, předseda představenstva společnosti SANY Heavy Truck a Lin Nengjing, generální ředitel společnosti Shenglong Metallurgy.

Generální ředitel společnosti Shenglong Metallurgical Lin Nengjing a předseda představenstva skupiny Sany Heavy Truck Business Group Liang Linhe, kteří se akce zúčastnili, zde společně podepsali dohodu o strategické spolupráci. Slavnostní akce je symbolickým příslibem nové fáze spolupráce obou společností. Zároveň se konala u příležitosti dokončení zakázky v hodnotě 90 milionů RMB (12 milionů USD), v rámci které společnost SANY dodala společnosti Shenglong Metallurgical třicet pět elektrických traktorů EV550, padesát elektrických sklápěcích nákladních vozů a výměnnou stanici baterií. Pro obě společnosti šlo o zásadní milník, který jejich spolupráci posunul na zcela novou úroveň.

Jakožto jeden z největších výrobců železa a oceli patří společnost Shenglong Metallurgy mezi 500 největších čínských podniků a 50 největších výrobců oceli na světě, přičemž se svou roční produkcí surové oceli celosvětově umístila na 35. místo. V posledních letech tato společnost urychluje své ekologické iniciativy, aby Číně usnadnila dosažení cíle uhlíkové neutrality, a klade větší důraz na udržitelnost a nízkouhlíkový rozvoj posilováním svých kapacit v oblasti ekologické logistiky.

Dodávka elektrického zařízení SANY výrazně podpořila snahu společnosti Shenglong Metallurgy o dekarbonizaci logistické sítě, a jakožto největší zakázce na elektrická logistická vozidla, jakou ocelářský průmysl v oblasti Kuang-si zaznamenal, se jí podařilo dosáhnout nového rekordu.

Ke Xueli, předseda představenstva společnosti Shenglong Metallurgy, vyjádřil své nadšení z rozšířené spolupráce se společností SANY a zdůraznil společný cíl obou společností dále elektrifikovat logickou scénu Fang-čcheng-kangu, domovského města tohoto ocelářského gigantu a společně tak posílit městský a národní ocelářský průmysl na jeho cestě k ekologické transformaci při dosažení vysoce kvalitního rozvoje.

Předseda představenstva společnosti SANY Xiang Wenbo zdůraznil význam této spolupráce pro dosažení souladu s čínskými cíli v oblasti dekarbonizace a její úlohu při podpoře ekologické výroby a udržitelného rozvoje. Celá akce se přitom konala poté, co byla společnost SANY oceněna časopisem Forbes China jako jeden z „50 nejlepších udržitelných průmyslových podniků roku 2022" a za své pozoruhodné úsilí v oblasti udržitelnosti označena za průkopníka ekologického rozvoje v tomto odvětví.

Nejnovější úspěchy společnosti SANY v oblasti ekologické výroby, produktových inovací, nízkouhlíkové výroby, udržitelnosti dodavatelského řetězce a posílení postavení zaměstnanců a komunity se také odrážejí na jejím umístění v žebříčku inspirativních příkladů udržitelného investování časopisu Forbes China pro rok 2023, oceňujícím společnosti, které dosáhly výjimečných úspěchů v oblasti ochrany životního prostředí, sociální odpovědnosti a řízení společnosti.

Výrobní provoz společnosti SANY Heavy Industry v Čchang-ša byl také Světovým ekonomickým fórem (WEF) jmenován jedním z takzvaných Lighthouse provozů a stal se tak druhým závodem těžkého průmyslu společnosti SANY, který tento prestižní titul získal. V reakci na nepříznivý vývoj trhu tento výrobní závod implementuje automatizovaný výrobní model založený na technologiích umělé inteligence a průmyslovém internetu věcí, aby tak bylo možno dosáhnout transformace inteligentní výroby (IM). Nový model umožňuje společnosti zavést při výrobě těžkých strojů digitalizovaný výrobní systém, který zvyšuje produktivitu práce téměř o 100 procent. Výsledkem je zvýšení výrobní kapacity o 123 % a snížení výrobních nákladů na jednotku o 29 %.

Další informace o společnosti SANY Group najdete na adrese www.sanyglobal.com, nebo nás můžete sledovat na Facebooku či YouTube.

O společnosti SANY

Hlavními činnostmi skupiny SANY jsou návrh, výroba, prodej a podpora těžkých strojírenských zařízení. Společnost SANY Heavy Industry je největším čínským a třetím největším světovým výrobcem strojírenského zařízení. Snaha o rozšíření portfolia elektrických výrobků umožňuje společnosti SANY vyniknout v dnešním digitálním světě a je také součástí jejích udržitelných řešení.

Video https://mma.prnewswire.com/media/2080923/SANY_Electric_Semi_trailer_Truck_EV550.mp4

Logohttps://mma.prnewswire.com/media/1518641/logo_Logo.jpg

Kontakt: Yolanda, rongy@sanyglobal.com

prodejní linka: +86-731-85835199

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

Klíčová slova Čína-stroje-trh-průmysl-firmy-SANY Group

Oblast
Asie, Austrálie (as)

Kategorie
Finance, ekonomika
Obchod, marketing
Auto-moto, doprava a stroje

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.