Jarní wellness v Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa

Ponořte se do termálních lázní a mějte se blaze v termálních lázních v Maďarsku.

Načerpejte energii ve čtyřhvězdičkovém komfortním hotelu Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa a proměňte jaro v jedinečný zážitek. Zážitkový region Sárvár Vás na jaře zve na unikátní výlety, lahodné kulinářské speciality a relaxační wellness chvíle.

Uvolněte si svaly v příjemně teplé léčivé vodě a zbavte se stresu. Hotel Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa nabízí přímý vstup do termálních lázní Sárvár a skvělý all inclusive program, čímž garantuje ty nejlepší podmínky pro prožití nezapomenutelné wellness dovolené. Navštivte jedny z nejkrásnějších termálních lázní v Maďarsku, poznejte idylickou zvlněnou krajinu západního Zadunají a historické lázeňské město Sárvár.

Moderní, stylové a pohodlné pokoje vybízejí k odpočinku, přičemž rodinné a dvoupokojové apartmány nabízejí dostatek prostoru pro rodinnou dovolenou.

Termální lázně Sárvár nabízejí mnoho vnitřních i venkovních vodních atrakcí a také moderní wellness a Spa centrum s širokou nabídkou procedur pro relaxaci těla i duše. V termálních a zážitkových lázních si můžete vychutnat okamžiky nerušené relaxace, k dispozici je speciální rodinný bazén, skluzavky, zážitkový bazén s krytou a venkovní částí, dětské skluzavky, vodní hřiště, další zážitkový bazén, bazén s léčivou vodou a wellness centrum, zatímco pohodlný hotel s přímým vstupem do zážitkových a termálních lázní zajišťuje neomezené chvíle pohody a relaxace.

Díky all-inclusive programu hotelu Park Inn Resort – tj. bohatá snídaně formou švédských stolů, dopolední brunch, lehký oběd, odpolední svačina a lahodná večeře - bude váš kulinářský zážitek nezapomenutelný!

V Sárváru je toho k objevování mnohem více než jen lázně: navštivte historický hrad Nádasdy, udělejte si procházku ve slavném městském arboretu nebo se jednoduše vydejte po modře značené turistické stezce, nejznámější pěší trase v Maďarsku.

Bavte se dlouho do noci, spěte a odpočívejte, buďte aktivní, lenošte, užívejte si... Ať už chcete strávit jarní wellness v Sárváru jakkoli, zde budete hýčkáni od hlavy až k patě.

Rezervovat lze už od 85 €/osoba/noc s all inclusive stravováním a vstupem do lázní.

Dotazy a rezervace: https://track.adform.net/C/?bn=64056317

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

Klíčová slova ČR-Maďarsko-rekreace-lázně-Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Média, společnost a životní styl
Služby, cestovní ruch

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.