Skvělá dovolená v Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa

Relaxační a hýčkající momenty v maďarských termálních lázních

V Zalakaros se vše točí kolem prožívání radostí. V Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa na Vás na jaře čekají nekonečné wellness chvíle, možnosti aktivního odpočinku a gurmánské zážitky. Nechte se okouzlit jarem a ponořte se do zážitkových a termálních lázní v Zalakaros.

Ponořte se do termálního světa Zalakaros, užijte si wellness procedury, objevujte Národní park Malý-Balaton a ochutnejte skvělou maďarskou kuchyni. V hotelu Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa najdete vše pod jednou střechou! Tento moderní a komfortní termální hotel uprostřed Národního parku Malý-Balaton v západním Maďarsku nabízí jedinečný wellness zážitek pro rodiny i páry. Unikátní design hotelu Park Inn a komfortní, prakticky zařízené pokoje jsou zárukou pohodové a příjemné atmosféry.

Hotel je přímo spojen s termálními lázněmi Zalakaros krytou vyhřívanou chodbou. Díky tomu se hosté dostanou k termálním a zážitkovým bazénům pohodlně v županu bez ohledu na počasí. Četné wellness a lázeňské procedury na Vás blahodárně zapůsobí, zatímco saunový svět Vás potěší profesionálně připravenými ceremoniemi. Kryté a venkovní léčivé bazény i zážitkové termální lázně se skluzavkami a zážitkovými bazény nabízí uvolnění, odpočinek a zábavu zároveň.

Bohatá bufetová snídaně Vám dodá energii pro nadcházející aktivní den, ať už máte na programu dovádění v termálních lázních nebo vzrušující pěší túru. Aktivní dovolenkáři mohou idylickou kopcovitou krajinu objevovat pěšky nebo na kole. Pro příjemné výlety jsou v hotelu k dispozici také jízdní kola a elektrické koloběžky.

Jelikož se jedná o wellness hotel přátelský k dětem a rodině, je zvláštní pozornost věnována také požadavkům dětí a rodičů. Kromě přímého propojení s lázněmi v Zalakaros je zde k dispozici také dětské hřiště, dětské menu, postýlky a vybavení pro děti a zajímavé programy pro nejmenší, aby byla rodinná dovolená skutečně bezstarostná.

Wellness balíčky hotelu Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa nabízejí všestranné hýčkání těla, mysli i duše.

Rezervovat lze už od 80 €/osoba/noc s all inclusive stravováním a vstupem do lázní.

Dotazy a rezervace: ZDE

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

Klíčová slova ČR-Maďarsko-rekreace-lázně-Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Média, společnost a životní styl
Služby, cestovní ruch

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.