CHYSTÁ SE: Oslavy 750 let obce Volenice: Šermíři, výstava nebo jízda kočárem či vyhlídkovým vláčkem
Obec Volenice. Foto: OÚ Počedělice
Co se chystá

Volenice - V sobotu 27. května 2023 se konají Oslavy 750 let obce Volenice od první písemné zmínky z roku 1273. Akce začne ve 13 hodin.

Program je opravdu bohatý. Po slavnostní zahájení je připravena přednáška o historii obce, vystoupení šermířů, ukázky sokolnictví a útok mladých hasičů.

Po celou dobu bude k vidění v Sýpce u kapličky i výstava "Volenice za našich babiček".

Pro děti bude na hřišti k dispozici skákací hrad, malování na obličej, dílničky a jarmark. S rodiči si můžou vyzkoušet střelbu z luku na cíl.

Od 18 hodin začne venkovní zábava.

Zájemci se můžou svést vyhlídkovým vláčkem, který bude jezdit na trase Volenice kaplička- Orasice - Počedělice náves a zpět. Nebo se projet kočárem taženým koňmi z Voletic až k Radonickému mostu.

Občerstvení je zajištěno. Na místě bude možnost i zakoupit si upomínkové hrnečky a magnetky.

515b

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru