Společnost Walton Global spouští program pro imigranty Global EB-5

Nabízí žadatelům globálně možnost provádět investice do nemovitostí v rozvojových projektech v USA

Walton Global, společnost pro investice do nemovitostí a správy pozemkových fondů, s potěšením oznamuje spuštění podnikatelského záměru imigrace založené na zaměstnání (employment-based EB-5), který nabízí žadatelům z celého světa možnost provádět v USA investice do rozvojových projektů spravovaných společností Walton. Tento program poskytuje pro žadatele o EB-5 nabídku v oboru jedinečnou, aby získávali ze své investice výnos a přitom také poskytuje příležitosti pro jednotlivce, kteří chtějí získat status trvalých rezidentů a stát se občany USA.

“Těšíme se, že budeme podporovat ekonomický rozvoj a tvorbu nových pracovních míst v USA tím, že budeme rozvíjet kvalitní podnikání, které obstojí ve zkoušce času,” řekl Bill Doherty, generální ředitel Walton Global. “Naší strategií je tvořit rozvoj v klíčových společenstvích napříč celou zemí, který bude současnými rezidenty vítán a podpoří turismus. Jsme oddáni tomu co děláme a jsme připraveni poskytovat výjimečné a informované služby našemu rostoucímu počtu globálních klientů a investorů v prostoru EB-5.”

Protože jde o jediný z programů EB-5 schválených v současnosti předpisy šaría, podniká společnost Walton Global další kroky, aby poskytla investorům hodnotu. Navíc kromě svých 11 globálních kanceláří bude Walton poskytovat další lokalizační podporu v zemích jako je Brazílie a Tchajwan.

“Toto je pro společnost Walton vzrušující mezník. Když jsme v průběhu let rozšiřovali globálně naše podnikání, naši investoři a klienti se nás ptali, zda jsme schopni pomoci jim imigrovat do USA, a jsem rád, že tuto službu jim dnes můžeme poskytnout,” řekl Matt Keister, výkonný viceprezident Walton Global. “Sestavili jsme tým nejlepší ve své třídě, jehož členové jsou odborníci v příslušných oborech a rozumí jemným nuancím programu EB-5. Aktivně se angažujeme v imigračních agenturách a skupinách v celém světě, abychom rozšířili naše služby a vyhověli rostoucím požadavkům na legalizovanou imigraci do USA.”

Společnost Walton Global nyní přijímá požadavky na příležitosti k nemovitostním investicím programu EB-5. Navštivte stránky walton.com.

O společnosti Walton Global

Walton Global je soukromá společnost pro vedení správy pozemkových fondů a globální investice do nemovitostí, která se soustřeďuje na průzkum, akvizice, administraci, plánování a rozvoj krajiny. S více než 44 lety zkušeností má společnost Walton prokazatelné výsledky při řízení projektů investic do půdy v těch nejrychleji rostoucích metropolitních oblastech Severní Ameriky. Společnost spravuje a řídí aktiva v hodnotě 3,4 miliardy USD jménem svých globálních investorů, stavitelských a developerských klientů a obchodních partnerů v oboru. Do vlastnictví, správy a řízení společnosti Walton patří více než 93.000 akrů (37.200 ha) půdy v USA a Kanadě, kde škála podnikání sahá od časově omezených předvývojových investic do půdy přes financování pozemků pro stavitele po stavby k pronájmu. Pro více informací navštivte stránky walton.com.

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

Zdrojovou verzi najdete na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20230522005574/cs/

Kontakty:

Pro média:

Allison+Partners

waltonglobal@allisonpr.com

Zdroj: Walton Global

Klíčová slova USA-reality-finance-migrace-Walton

Oblast
USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

Kategorie
Média, společnost a životní styl
Finance, ekonomika
Stavebnictví, bydlení a reality
Politika, veřejná správa a soudy

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.