Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Drsné obvinění Brzbohatého: Se sestrou u Kuchařové škemrali o peníze, tvrdí kamarádka Taťány

Ondřeje se zastala jeho sestra Rola.
Zdroj: Profimedia, koláž eXtra.cz
+ Další 2 fotografie
brzobohatý vs kuchařová

Zatímco Ondřeje Brzobohatého (45) se v týdnu zastala jeho sestra Rola a Taťánu Kuchařovou ve svém prohlášení zdaleka nešetřila, do exmanžela bývalé Miss World 2006 se zase pustila kamarádka Taťány Nikol. Ta uvádí, že to byla právě Kuchařová, kdo během covidové doby finančně podporovala právě svého tehdejšího muže a jeho sestru. Píše o tom Blesk.cz.

Když dostal Ondřej Brzobohatý covid, měla se podle hercovy sestry Roly Kuchařová sbalit a odejít z domácnosti. „A svému manželovi ještě řekla, že mu to přeje!“ prozradila Brzobohatá, kterou cituje Blesk.cz. Kuchařové okolí to ale popírá a tvrdí, že věci se odehrály dost jinak.

Ondřej byl během covidu bez peněz. A kdyby neměla Taťána našetřeno, tak by to bez ní nedal. A Rola si k ní chodila také půjčovat peníze, ta byla úplně v háji…“ říká přítelkyně Kuchařové Nikol. „Na tohle už asi Rola zapomněla, že jí švagrová hodně pomáhala, když byla na dně!“ doplnila.

Rola označila Kuchařovou za saň

Sestra Brzobohatého byla mezi prvními, kdo se herce zastal. "Ondrejko, znám tě celý život a jsem pyšná na to, jak skvělého mám bráchu. Neznám velkorysejšího člověka, než jsi ty, s jakou láskou, úctou a respektem se chováš nejen ke svým ženám, ale i ke svému okolí,“ psala ve svém obsáhlém vyjádření na Instagramu.

Zároveň se i opřela do Kuchařové, kterou počastovala nemilými výrazy. „Váš vztah s nebožkou jsem považovala za jeden z nejkrásnějších, než jsem pochopila, že když někdo miluje jen sebe, tak pak na toho druhého už moc místa v srdci nezbývá. Byla jsem svědkem několika velmi nepříjemných situací, kdy se z Miss Dobrotivé stala šestihlavá saň, a ty jsi pořád jen mlčel a bránil ji. Máš můj obdiv, já bych to nevydržela,“ připsala dále.

Brzobohatý našel velké zastání

Jak informovala redakce eXtra.cz, ve sporu s bývalou manželkou se za známého hudebního skladatele na sociálních sítích postavila celá řada českých hvězd včetně zpěváka Matěje Rupperta nebo moderátora Aleše Hámy.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy