Mladík zřejmě nenávidí policisty. Svou nesympatii vyjadřoval po zdech, výlohách, oknech i autě
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Ústeckým policistům se podařil dopadnout 20letého vandala, který se kolem jedné hodiny ráno bavil tím, že po cestě ulicí Masarykova maloval po zdech, výlohách a oknech budov. Tímto způsobem poškodil čtyři objekty a jedno vozidlo. Mezi budovami je i místní oddělení policie.

"Pravděpodobně svou sympatii k policii vyjádřil nejenom svým podpisem na zeď, ale i tím, co psal. Na základě těchto originálních podpisů „1312“ a „ACAB“ se vandalovi podařily prokázat i další skutky. V současné době je ve zkráceném přípravném řízení podezřelý z trestného činu Poškození cizí věci, za což mu hrozí trest odnětí svobody až o výše 1 roku, propadnutí věci nebo zákaz činnosti," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru