Letošní sraz legendárních amerických pick-upů RAM v Praze

V sobotu 3. června se v pražském HUMMER Centru v Praze 9 - Horních Počernicích setkají majitelé a také příznivci americké automobilové značky RAM. Již druhý ročník této akce nazvané RAMKEMP spolupořádá společnost TUCAR. Pořadatel připravil bohatý program a očekává se rekordní účast těchto legendárních pick-upů na akci.

Již druhý ročník akce RAMKEMP bude opět srazem nejen majitelů všech generací modelů ikonické značky RAM, ale potěšení a zábavu zde najdou také milovníci všech ostatních amerických vozů. Narozdíl od loňského ročníku, který se konal v oblasti západních Čech, se celý letošní program přesouvá do HUMMER Centra v Praze 9 – Horních Počernicích, tedy adrenalinového off-road areálu poblíž dálnice D11 směrem na Hradec Králové.

Hlavní program akce RAMKEMP 2023 je naplánován na sobotu 3. června a jeho součástí budou, po ranní registraci hostů a návštěvníků, mimo jiné testovací jízdy s aktuálními modely značky RAM, spanilá jízda po okolí, adrenalinové SAFARI jízdy, dobrodružství na čtyřkolce, ale také možnost vyzkoušet aktuální modely motocyklů ikonické americké značky Harley-Davidson, která je partnerem akce. Celý den provázený zkušenými moderátory Martinem Stránským a Tomášem Richtrem bude ve znamení povídání o minulosti, současnosti i budoucnosti legendární automobilové značky RAM. Během akce však nebude chybět pro registrované návštěvníky bohatý catering s kulinářskými pochoutkami na grilu. Na své si přijdou také milovníci soutěží a bohaté tomboly.

"Akce RAMKEMP si už vloni získala při svém premiérovém ročníku obrovskou popularitu, a proto jsme se v roli významného prodejce amerických vozů v ČR rozhodli spolupodílet na letošním ročníku. Za západu Čech přesouváme tento sraz majitelů vozů značky RAM na okraj Prahy a první naše odhady po spuštění registrace směřují k rekordní účasti více než stovky vozů všech modelových řad této značky," sděluje k této akci Ivo Šebesta, výkonný ředitel společnosti TUCAR Plus s.r.o. a dodává: "RAM patří v našich prodejních a poprodejních službách k těm nejvíce žádaným a má mezi všemi zastupovanými americkými značkami společnosti TUCAR poměrně výsadní postavení. Naši zákazníci jsou lidé, kteří jdou ve světě současných trendů v mobilitě tak trochu proti proudu doby. Pro ně a stejně tak pro nás je totiž jízda amerikou vášní a životním stylem. A právě těmto srdcařům chceme věnovat tuto ojedinělou akci, plnou zábavy, hudby, adrenalinu a poznání. Těšíme se na všechny návštěvníky!"

RAMKEMP 2023 bude také inspirací všem majitelům těchto vozů, kteří si je chtějí přizpůsobit dle svých přání a potřeb formou doplňkového vybavení.

Akce RAMKEMP 2023 začíná v sobotu 3. června od 9 hodin registrací návštěvníků v areálu HUMMER Centra. Pro VÍCE INFORMACÍ a REGISTRACI: https://www.ramkemp.cz/

Klíčová slova ČR-zábava-automoto-služby-Vizus-TUCAR Plus

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Média, společnost a životní styl
Služby, cestovní ruch
Auto-moto, doprava a stroje

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.