Společnost SANY pořádá celosvětové valné shromáždění 2023 pro prodejce a zástupce zákazníků

Společnost SANY, přední světový výrobce stavebních strojů, nedávno uspořádala globální valné shromáždění za rok 2023, které se konalo 16. až 17. května ve městě Čchang-ša. Na akci se sešlo přes 1200 prodejců a zástupců zákazníků z téměř 100 zemí a regionů, včetně Spojených států, Německa, Francie, Indie, Thajska a Indonésie, aby zde diskutovali o oboustranně výhodných strategiích rozvoje.

Xu Ming, senior viceprezident a ředitel mezinárodní centrály společnosti SANY, na konferenci zdůraznil význam spolupráce v globální atmosféře krizí i příležitostí. Představil mezinárodní strategii rozvoje společnosti SANY a zdůraznil, že se společnost v budoucnu zaměří na zlepšování výrobků, budování "kanálů" či rozvoj digitalizace a úrovně služeb. Xu také vyjádřil očekávání, že společnost posílí spolupráci s globálními prodejci a zákazníky pro zářivější budoucnost.

Součástí konference bylo také podepisování smluv na místě, přičemž byly uzavřeny zamýšlené objednávky v hodnotě 1,172 miliardy jüanů.

Společnost SANY představila formou "přehlídky" 42 nových produktů, včetně SKT105E, nástroje v procesu Green Action, který se může pochlubit nulovými emisemi a snížením emisí oxidu uhličitého o přibližně 130 tun na nákladní vozidlo za rok. Spotřeba energie produktů SANY při náročných sjezdech poklesla přibližně o 90 % a míra rekuperace energie se v porovnání se standardem oboru zvýšila přibližně o 10 %.

SY19E, první elektrické minirypadlo, které společnost SANY uvedla na trh, se navíc vyznačuje vysokou účinností, energetickou úsporností, bezpečností, spolehlivostí a dlouhou životností baterie. Pro potřeby zákazníků v různých zemích nabízí více možností konfigurace.

17. května společnost SANY provedla hosty "vzorovou továrnou", aby zde poznali kouzlo inteligentní výroby. Večer se v Liou-jangu konal ohňostroj, který přivítal hosty z celého světa a oslavil jejich příjezd.

"Společnost SANY je odhodlána zdokonalovat své výrobky, budovat kanály a zvyšovat úroveň digitalizace a služeb, aby tak podpořila oboustranně výhodný rozvoj s našimi globálními prodejci a zákazníky", řekl Xu. "Globální valné shromáždění 2023 se vydařilo a přivítalo prodejce a zástupce zákazníků z celého světa, kteří zde společně diskutovali o budoucím růstu a úspěchu."

Nejdůležitější události globálního valného shromáždění společnosti SANY za rok 2023 lze shlédnout na adrese https://www.youtube.com/watch?v=4ovZiEqe8II .

Video - https://mma.prnewswire.com/media/2085209/Global_General_Assenbly_twodays_collection.mp4 Logo - https://mma.prnewswire.com/media/1518641/logo_Logo.jpg

KONTAKT: Dongxu Shen, shendx3@sany.com.cn

PROTEXT

Klíčová slova Čína-stroje-stavby-SANY

Oblast
Asie, Austrálie (as)

Kategorie
Auto-moto, doprava a stroje
Stavebnictví, bydlení a reality

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.