Společnost Dreame Technology dosáhla potěšujícího růstu na zámořských trzích

Dreame Technology ("Dreametech"), dynamicky rostoucí společnost s vedoucím postavením v oblasti inteligentních domácích úklidových spotřebičů, oznámila své úspěchy na zahraničních trzích za rok 2022. Její celkové příjmy z elektronického obchodu se zvýšily o více než 200 %.

V roce 2022 se společnost Dreame Technology intenzivně rozvíjela především v Evropě, Rusku a jihovýchodní Asii, přičemž dosáhla úctyhodného růstu. Mezi výše uvedenými oblastmi zaznamenal například severský region oproti roku 2021 růst o více než 700 %, zatímco západoevropský region vzrostl o více než 150 %. Díky významnému průlomu, kterého společnost Dreame Technology dosáhla v evropském regionu, se její vlajkový robotický vysavač DreameBot L10s Ultra – v té době nejpokročilejší výrobek značky Dreame Technology – umístil v Německu během tzv. Black Friday 2022 na 1. místě v kategorii robotických vysavačů na Amazonu a Mediamarktu, na 2. místě v kategorii vysavačů a na 4. místě v celé kategorii úklidových potřeb pro domácnost.

Jakožto technologická společnost, která se zaměřuje na inteligentní domácí spotřebiče vybavené špičkovými motory s nejvyššími otáčkami, vyvinula společnost Dreame Technology technologii vysokorychlostních digitálních motorů s 160.000 otáčkami za minutu, 180.000 otáčkami za minutu a rezervou 200.000 otáček za minutu. Kromě toho společnost Dreame Technology rovněž uvedla na trh čtyři kategorie bezdrátových tyčových vysavačů, robotických vysavačů a mopů, vysavačů na mokré a suché vysávání a vysokorychlostních vysoušečů vlasů, které tvoří komplexní nabídku pro domácnost.

V roce 2022 dosáhla společnost Dreame Technology rychlého růstu v mnoha zámořských regionech. Růst zámořských tržeb společnosti přesáhl 60 %, z toho v oblasti Ruska o více než 350 %, v jihovýchodní Asii o více než 450 %, v severní Evropě o více než 700 % a v západní Evropě o více než 150 %.

• Top prodeje v Německu: během prodejní akce Black Friday 2022 se vysavač Dreame L10s Ultra umístil na německém Amazonu a Mediamarktu na 1. místě v kategorii robotických vysavačů, na 2. místě v kategorii vysavačů a na 4. místě mezi vysavači vůbec;

• Top prodeje ve Francii, Itálii a Španělsku: V roce 2022 se akumulátorový vysavač T30 stal dva měsíce po sobě nejprodávanějším vysavačem v kategorii do 400 EUR na francouzském Amazonu; vysavač Dreame D9 byl nejprodávanějším vysavačem v kategorii 200-300 EUR ve Francii, Itálii a Španělsku;

• Top prodeje v Rusku: Celkový prodej na ruském trhu prostřednictvím portálu AliExpress vzrostl meziročně o 400 %.

O společnosti Dreame Technology

Společnost Dreame Technology, která byla založena v roce 2017, se specializuje na chytré domácí úklidové spotřebiče a její vizí je vylepšovat kvalitu života prostřednictvím technologií. Sledujte nás na Twitteru , Facebooku a Instagramu . Další informace naleznete na adrese: https://www.dreametech.com/.

KONTAKT: Aonan Li, aonanli@dreame.tech

PROTEXT

Klíčová slova USA-elektronika-internet-obchod-Dreame Technology

Oblast
USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

Kategorie
Obchod, marketing
IT, telekomunikace

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.