Bezdomovec ležel na zemi a stěžoval na silné bolesti zad a nohou. Bez jakéhokoli pohybu takhle ležel skoro dva dny
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V sobotu 27. května v 9 hodin večer byla v obvodu Severní Terasa a Dobětice provedena kontrolní činnost se zaměřením na místa, kde se zdržují lidé bez domova. Během této preventivně bezpečnostní akce bylo zkontrolováno šest míst se zaměřením na čistotu.

Při kontrole bezdomovců v lokalitě Mariánská skála narazila nalezla hlídka strážníků bezdomovce, který ležel na zemi a dle tvrzení jedné bezdomovkyně takto ležel bez jakéhokoli pohybu již den a půl. Jednalo se o muže středního věku, který si po probuzení hlídce stěžoval na silné bolesti zad a nohou. Z těchto důvodů byla na místo přivolána zdravotní záchranná služba, která si dotyčného od strážníků převzala a odvezla do Masarykovy nemocnice k vyšetření.

3005bezdomoveckz2

Foto: MP Ústí nad Labem

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru