Plánujete podstoupit výměnu kloubu? Přijďte na Pacientskou akademii ústecké Ortopedické kliniky
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Krajská zdravotní, a.s., spolu s Ortopedickou klinikou Fakulty zdravotnických studií Univerzity J. E. Purkyně v Ústí nad Labem (FZS UJEP) a Krajské zdravotní, a.s. – Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, o.z., (MNUL) přináší jedinečnou akci s názvem Pacientská akademie.

Je to možnost pro budoucí pacienty se ještě před nástupem do nemocnice setkat nejen s operatéry a zdravotní sestrou ortopedické kliniky, ale i s rehabilitačním lékařem a fyzioterapeutkou rehabilitačního oddělení.

Akce se bude konat na Fakultě zdravotnických studií Univerzity Jana Evangelisty Purkyně, Sociální péče 3652/13, Ústí nad Labem 400 11 (v areálu Masarykovy nemocnice), 31. května 2023 od 15:30 do 16:30 hodin.

Co na účastníky čeká:

  • Seznámení se s průběhem plánované hospitalizace od příjmu, přes operaci, až po propuštění

K zodpovězení dotazů pacientů bude k dispozici přednosta ortopedické kliniky MUDr. Tomáš Novotný, Ph.D., s dalším zástupcem lékařského týmu kliniky, dále primář Rehabilitačního oddělení Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem MUDr. Pavel Maršálek, vrchní sestra ortopedické kliniky a fyzioterapeutka rehabilitačního oddělení.

  • Představení Ortopedické kliniku FZS UJEP a MNUL
  • Pro zájemce proběhne škola chůze v rámci režimu po totální endoprotéze kloubu na dolní končetině

Ve spolupráci se studenty Fakulty zdravotnických studií UJEP si bude moci budoucí pacient vyzkoušet chůzi o francouzských holích tak, aby pooperační adaptace proběhla co možná nejplynuleji.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru