PROTEXT ČTK přijme technického manažera/manažerku na plný úvazek

Baví Vás stříhat videa? Máte technické myšlení? Nemáte problém s komunikací? Pokud jste na všechny otázky odpověděli ANO/JO/JASNĚ, tak hledáme právě Vás!

Technický manažer se stará o bezproblémový průběh jakéhokoli natáčení v ČTK PROTEXT. Podílí se na tvorbě a distribuci videoobsahu pro soukromé firmy, úřady a instituce. Komunikuje s produkční, interními a externími kameramany a klienty. Zajišťuje distribuci videostreamů a videozáznamů po technické stránce včetně střihu. Je zodpovědný za stav techniky a její dostupnost pro práci kameramanů. Pokud navíc rádi stojíte za kamerou, tak máte plusové body. Čeká na Vás tým, který Vás v případě potřeby mnohé naučí.

Nabízíme obsahově pestrou a tvůrčí práci v profesionálním zázemí stabilní firmy v centru Prahy se zaměstnaneckou smlouvou na plný úvazek. Získáte nárok na pět týdnů dovolené, stravné, příspěvky na jazykové vzdělávání a penzijní připojištění. Těšit se můžete na dynamický a přátelský kolektiv spolupracovníků.

Očekáváme minimálně středoškolské vzdělání, praxi v mediálním prostředí vítáme. Nezbytná je profesionální zkušenost se střihem, záznamem a streamováním videa.

Budete mít odpovědnost za svěřené projekty, nutná je tedy samostatnost a spolehlivost. Oceníme Vaši flexibilitu, kreativitu a profesionální nadšení.

Pokud by Vás práce pro ČTK zajímala, pošlete svoje CV na e-mail: vostrezova@ctk.cz.

Klíčová slova ČR-média-ČTK

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Média, společnost a životní styl

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.