Podjezd na Střekově se uzavře pro veškerou dopravu. Cestující ústeckou MHD sveze linka „X“
Podjezd v ulici Litoměřická. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Střekov – S uzavírkou podjezdu pod železniční tratí v ulici Litoměřická musí o víkendu počítat řidiči. Omezení v sobotu i v neděli potrvají od 8.00 do 20.00 hodin.

Objízdná trasa povede přes ulice Nová, Kojetická a Karla IV. Se změnami musí počítat i cestující městskou hromadnou dopravou (MHD). „V této době budou linky číslo 17 a 27 vedeny po objízdné trase ze zastávky Ovčácká stezka ulicemi Karla IV. a Žukovova do zastávky ZPA a zpět ze zastávky ZPA ulicemi Žukovova a Karla IV. do zastávky Ovčácká stezka. Na objízdné trase nebudou zastavovat v žádné zastávce.Linka číslo 9 ve směru na Střekov pojede ze zastávky ZPA ulicemi Žukovova a Karla IV. do zastávky Karla IV. směr Střekov a dále po své trase. Ve směru do centra ze zastávky Karla IV. směr centrum ulicemi Karla IV. a Žukovova do zastávky ZPA. V této době bude zavedena linka „X“, která obslouží zastávky Střekov nádraží, Třebízského (zpět), Děčínská a ZPA. Linka X pojede do zastávky ZPA směr centrum,“ informuje na svých stránkách Dopravní podnik města Ústí nad Labem.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru