Bílá košile by v šatníku neměla chybět. Ne, vůbec není nudná a tuctová
Ilustrační foto: Pexels

Bílá košile by v šatníku neměla chybět. Ne, vůbec není nudná a tuctová

1. 6. 2023

Příliš jednoduchá, obyčejná, nezajímavá. To obvykle říkají o bílých košilích ženy, které preferují barvy, vzory, zdobené oblečení. Nicméně dámy, které naopak na bílé košile vsadily, zpravidla nikdy neříkají: nemám co na sebe.

Je jaro, blíží se léto, a proto je dobré poohlédnout se po nějaké té nové bílé kamarádce. Je to totiž tak univerzální kousek šatníku, že se dá kombinovat naprosto se vším. S černými kalhotami se v ní dá vyrazit na vysoce slavnostní příležitost, s džínami do přírody. Hodí se ke kalhotám i k sukním a to jak jednobarevným elegantním, tak veselým, letním, vzorovaným. Když jde o její výběr, vyplatí se vyšší investice.

Právě na střihu a materiálu totiž záleží, zda se stane naší věrnou souputnicí nebo brzy skončí jako hadr na podlahu. V tomto případě platí, že čím lepší materiál a střih, tím je celkový výsledek lepší. Vůbec není od věci nechat si košili ušít na míru, zejména, když žena nemá konfekční postavu. A čím dál více dam k tomuto kroku přistupuje, protože nabídka oblečení v běžných obchodech je sice obrovská, ale její kvalita se rok od roku snižuje.

Nicméně, košile z kvalitních materiálů se dají objevit i v second handech a mnohdy jde o díly věhlasných značek a velmi dobré kvality. Košile by měla takzvaně sedět, to znamená, že žena by v ní měla vypadat jako žena, nikoli jako muž. Někomu sice sluší ty volné, plandavé, ale zpravidla vždy lépe působí, když nějaké ty ženské křivky zůstanou zachovány.

Tady je malá inspirace, že bílá košile není nezajímavá, dá se skvěle kombinovat a sluší ženám všeho věku.

 

112.png

 124.png

 

 

 

Inspirace pro ženy móda
Hodnocení:
(5 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.