Vítkovice představily dresy pro CHL. Netradičně ve výšce 2 024 m n. m.

Foto: hc-vitkovice.cz

Symbolicky ve výšce 2 024 metrů nad mořem odkryly Vítkovice podobu dresů pro nadcházející sezonu Ligy mistrů, kterou si opět zahrají po sedmi letech.

Ostravané tento týden absolvují tradiční soustředění v Nízkých Tatrách a v rámci tréninku si také vyšlápli na Chopok. Nejrychleji se to podařilo Lukáši Kovářovi, vytáhlý zadák zdolal více než dvoutisícový vrchol za úctyhodných 42 minut.

Výstup absolvovali všichni účastníci soustředění včetně trenérů a členů realizačního týmu. Chybějí pouze zámořští hráči a reprezentanti Mário Grman s Robertsem Bukartsem, který s Lotyšskem získal na mistrovství světa bronzovou medaili.

Při společném focení došlo zároveň k představení dresů pro zápasy Ligy mistrů.

„Je v tom symbolika. Chtěli jsme našim fanouškům ukázat dresy pro Ligu mistrů a zároveň dát najevo, jak je pro klub účast v této soutěži prestižní. Proto jsme dresy vynesli do více než dvoutisícové nadmořské výšky a právě tam, na vrcholu, ukázali na společné fotografii, v čem budou naši Vítkovičtí reprezentovat Ostravu, Česko a především Vítkovice v mezinárodní soutěži nejlepších evropských klubů,“ říká mediální pracovník klubu Zdeněk Janiurek.

Dres se řídí určitými pravidly CHL, chybí rytíř Vítek

„Jedná se o dresy, které se řídí určitými pravidly, nastavenými samotnou Champions Hockey League. Kromě povinnosti mít na nich například hlavního sponzora CHL, společnost Engelbert Strauss, je to také nutnost použít oficiální klubové logo. Proto na dresu nemáme populárního rytíře Vítka. Ale i naše logo je naší klubovou identitou a věříme, že se dresy pro CHL našim fanouškům líbí a budou líbit,“ dodává Janiurek.

Liga mistrů se v sezoně 2023/24 odehraje v novém formátu i s novinkami v pravidlech. Ostravané sehrají ve skupinové fázi šest utkání. Doma vyzvou Rapperswil, Biel a Mnichov, venku narazí na Ingolstadt, Ilves Tampere a Lahti.

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz