Společnost Lockheed Martin představí nástroje Kennametal v průvodci obráběním

Stopkové frézy HARVI společnosti Kennametal jsou v odvětví uznávány jako špičkové nástroje pro letecký průmysl

Společnost Kennametal Inc. (NYSE: KMT) dnes oznámila, že její stopkové frézy z tvrdého karbidu HARVI™ budou zařazeny jako preferovaný výrobek do interní příručky pro obrábění společnosti Lockheed Martin. Tento zdroj, který vytvořila skupina Operations Technology společnosti Lockheed Martin Aeronautics pro interní provoz a technické činnosti, jakož i pro globální partnery v dodavatelském řetězci, určuje nejefektivnější parametry a procesy pro obrábění specifických leteckých komponentů.

„Jsme poctěni, že jsme dlouholetým dodavatelem společnosti Lockheed Martin a že naše portfolio stopkových fréz HARVI III pro kovy je uvedeno v jednom z jejích nejcennějších průvodců obráběním," uvedl Keith Mudge, viceprezident společnosti Kennametal pro prodej v oblasti obrábění kovů v Americe. „Se zákazníky, jako je společnost Lockheed Martin, úzce spolupracujeme na řešení problémů a zajištění maximální přesnosti obrábění. Zařazení stopkových fréz HARVI do tohoto interního zdroje je důkazem naší angažovanosti v oboru a našeho vysokého standardu kvality."

O karbidových čelních stopkových frézách HARVI™

Portfolio karbidových stopkových fréz Kennametal HARVI je stálicí v oboru díky své schopnosti překonávat výsledky ostatních stopkových fréz při obrábění těžko zpracovatelných materiálů pro letecký průmysl, jako je titan a Inconel.

Stopkové frézy HARVI, charakteristická značka a bestseller společnosti Kennametal, prokazatelně šetří čas a náklady při operacích v leteckém průmyslu díky působivým hodnotám obrábění kovů a delší životnosti nástrojů. Uživatelé si mohou vychutnat maximální produktivitu fréz HARVI díky vlastnostem, jako:

• Kroucený konec frézy HARVI 1 TE pro vyšší stabilitu v rohu a špičkové operace rampování a šroubovicové interpolace.

• Patentovaná antivibrační a antifrikční technologie.

• Nestejnoměrně rozdělené drážky, včetně variabilní spirálové sekce, pro snížení vibrací a bezkonkurenční rychlost posuvu.

• Inovativní konstrukce drážek s otvory pro hobliny, které snižují tlak při řezání a podporují účinnější odsávání kovových hoblin.

V dubnu 2023 uvedla společnost Kennametal na trh novou třídu čelních fréz s názvem KCSM15A a na podzim 2023 rozšíří své produktové řady HARVI.

Další informace o řadě fréz HARVI společnosti Kennametal naleznete na: https://www.kennametal.com/us/en/products/metalworking-tools/milling/solid-end-milling/high-performance-solid-carbide-end-mills.html

O společnosti Kennametal

Společnost Kennametal Inc. s více než 80 lety zkušeností lídra v oblasti průmyslových technologií přináší svým zákazníkům produktivitu prostřednictvím materiálové vědy, nástrojů a řešení odolných proti opotřebení. Možnosti pro přesnější a efektivnější výrobu u ní hledají zákazníci z oblasti leteckého průmyslu, zemních prací, energetiky, všeobecného strojírenství i dopravy. S udržením konkurenceschopnosti jim zde každý den pomáhá přes 8700 jejích zaměstnanců ve více než 60 zemích. Ve fiskálním roce 2022 dosáhla společnost Kennametal tržeb ve výši přibližně dvě miliardy USD. Více informací najdete na www.kennametal.com . Sledujte @Kennametal také na sociálních sítích Twitter, Instagram, Facebook, LinkedIn a YouTube.

O společnosti Lockheed Martin

Společnost Lockheed Martin Corporation se sídlem v Bethesdě ve státě Maryland je globální bezpečnostní a letecká společnost, která zaměstnává přibližně 116.000 lidí po celém světě. Zabývá se především výzkumem, návrhem, vývojem, výrobou, integrací a údržbou pokročilých technologických systémů, výrobků a služeb.

Sledujte @LMNews na Twitteru, kde se dozvíte nejnovější oznámení a novinky z celé korporace.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2088709/Kennametal_HARVI_III.jpg

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/2003465/Kennametal_Logo.jpg

KONTAKT: Vztahy s médii, Lori Lecker, 412-248-8224, lori.lecker@kennametal.com; vztahy s investory, Michael Pici, 412-790-0792, pici@kennametal.com

Klíčová slova USA-stroje-průmysl-Kennametal

Oblast
USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

Kategorie
Finance, ekonomika
Auto-moto, doprava a stroje

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.