Vzpomínky na herce Heribana: Seriálová manželka zveřejnila video, záběry dojímají

Daniel Heriban zemřel v pouhých 43 letech.

Zemřel herec Daniel Heriban

Poslední rozloučení se zesnulým slovenským hercem Danielem Heribanem proběhlo v úterý na konci května ve Slovenském národním divadle (SND). Se smrtí oblíbeného umělce se ale jeho nejbližší vyrovnávají velmi těžce. Jako vzpomínku na blízkého přítele nyní jeho seriálová manželka Petra Polnišová zveřejnila dojemné video.

„Navždy,“ stojí v popisku příspěvku na Instagramu slovenské herečky Petry Polnišové. Ta den po posledním rozloučení s kolegou Danielem Heribanem na sociální síti zveřejnila dojemné video. Záběry jsou krátkým sestřihem fotek z okamžiků, které spolu dvojice prožila. Většinou se jedná o zákulisní snímky z natáčení seriálu Horná Dolná, kde Heriban a Polnišová ztvárnili manželskou dvojici.

ČTĚTE TAKÉ: Tajný pohřeb herce Heribana: Vzkaz rodičů vhání slzy, vdovu podpírali. Speciální loučení kolegů

Reakce lidí na sebe nenechaly dlouho čekat. „Navždy,“ připojil se ke kolegyni v komentářích herec Štefan Martinovič. „Takový smutek Slovensko nezažilo. Nepamatuji si, že by tolik lidí truchlilo,“ píše další sledující. „To je jak ze špatného filmu,“ napsal další.

Daniel Heriban zemřel 24. května v pouhých 43 letech. Pitva podle webu SME prokázala, že příčinou smrti byla akutní disekce aorty. Tedy náhlé prasknutí hlavní tepny lidského těla. Záchranka ho přitom měla vézt do nemocnice s velkými bolestmi zad už v předchozí den. Na urgentním příjmu ho však po vyšetření propustili domů. Zůstala po něm manželka a děti.

Tagy: