Palladium bude svědkem pokusu o světový rekord v počtu shybů za 1 hodinu

Nákupní centrum Palladium v Praze se stane místem, kde se pokusí Jan Kareš, několikanásobný držitel titulů Ocelový muž a držitel světových rekordů ve shybech, překonat současný světový rekord v počtu shybů za 60 minut.

Pokus se uskuteční v sobotu 3. 6. 2023 od 13:00 v Palladiu v patře +2 (Tasty Garden), v prostoru vedle eskalátoru vedoucího od vstupu z náměstí Republiky. Za přítomnosti rozhodčích a pod dohledem kamer se pokusí překonat 1131 shybů za 1 hodinu.

Před oficiálním pokusem, od 11:00 do 12:00, budou mít návštěvníci Palladia možnost vyzkoušet své vlastní schopnosti ve shybech. Ti nejlepší obdrží drobné ceny od značky Nutrend. Partnerem akce je Under Armour.

Jan Kareš, rodák z Liberce a syn českého horolezce Miroslava Kareše, se proslavil jako horolezec, osobní trenér fitness a držitel mnoha světových rekordů ve shybech (za 30 minut, 1 hodinu, 6 hodin, 12 nebo 24 hodin). Je také majitelem fitness center v Praze a je známý svým přístupem k výživě, který například zahrnuje pečení zdravých dezertů pro sportovce.

Více informací naleznete na webu www.palladiumpraha.cz nebo na sociálních sítích nákupního centra @Facebook; @Instagram

PALLADIUM na náměstí Republiky v Praze je oblíbeným místem nákupů a setkávání. Součástí komplexu je 170 obchodů, 30 restaurací, prvotřídní kanceláře a garáže s kapacitou pro veřejnost 600 míst.

www.palladiumpraha.cz

@Facebook

@Instagram

Tiskové informace:

Ing. Milan Rumler

Director, Marketing & PR

e-mail: m.rumler@ps-group.cz

Klíčová slova ČR-zajímavosti-kondice-obchod-rekordy-Palladium

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Média, společnost a životní styl
Obchod, marketing

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.