Na trh vstupuje nový virtuální operátor. Láká na výhodné tarify

Mezi virtuální operátory se nově zařadil telekomunikační poskytovatel PODA. Vypustil do světa několik mobilních tarifů, které cílí na různě náročné uživatele.

"Cílem je oslovit co nejširší okruh zákazníků. Proto PODA nabízí 6 výhodných mobilních tarifů, které si může každý poskládat na míru. Ve srovnání s některými podobnými tarify na trhu zákazníci ušetří až 2000 Kč ročně," uvedl marketingový manažer Libor Zůbek.

Jednotlivé tarify se od sebe liší počtem volných minut nebo SMS zpráv. Objem dat si zákazníci volí sami. Výhodou je, že ho mohou měnit každý měsíc podle potřeby. Cena tarifů začíná na 40 Kč.

Vlajkovou lodí mezi tarify je PODA NEO. Je určený zákazníkům, kteří se nechtějí omezovat volnými minutami. Kromě neomezeného volání a 100 SMS získají až 21 GB dat.

Ti, kdo komunikují především s několika konkrétními lidmi, například v rámci rodiny, uvítají tarif PODA 100 + v síti. Volání v síti PODA je neomezené, pro hovory do jiných sítí mají zákazníci k dispozici 60 volných minut. Dále tarif nabízí 40 SMS a až 21 GB dat.

Na tarif PODA 100 + v síti s porcí 7,5 GB dat aktuálně probíhá časově omezená akce. Do 30. června ho zájemci pořídí za zvýhodněnou cenu 309 Kč.

Tarif PODA ZÁKLAD cílí na nenáročné zákazníky, kteří chtějí platit jen za to, co skutečně využijí. Je tak vhodnou volbou pro uživatele předplacené karty, kteří potřebují mít své výdaje pod kontrolou, ale zároveň chtějí využívat výhod paušálu. Tarif láká především na nízkou cenu – lze pořídit již od 40 Kč měsíčně.

Zájemcům o mobilní služby PODA zajišťuje plynulý přechod od stávajícího operátora, včetně přenosu telefonního čísla. Odpadá tak nepříjemné papírování spojené se změnou. Stačí si zvolit konkrétní tarif, zjistit OKU kód stávajícího operátora a vyplnit základní údaje. Všechno lze vyřídit online za pár minut.

Společnost PODA působí na trhu již od roku 1996 a v současnosti patří mezi přední poskytovatele telekomunikačních služeb. Působí v desítkách měst a obsluhuje více než 110.000 domácností a podniků.

Klíčová slova ČR-komunikace-trh-firmy-PODA

Oblast
Moravskoslezský (ov)

Kategorie
Obchod, marketing
IT, telekomunikace

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.