Technika se chystá na 2. ligu, překope půlku kádru

Foto: Facebook Technika Hockey Brno

2. června 2023, 12:56

Marek Hedbávný

Brněnská Technika se po šesti letech vrací do třetí nejvyšší soutěže, už na začátku května podala přihlášku a zaplatila startovné.

Po postupu do časově výrazně náročnější soutěže ovšem musí Technika počítat ztráty několika hráčů. Pokračovat nemůže hned jedenáct z nich.

A to včetně brankářů Tomáše Alexy a Marka Huzlíka, loučí se rovněž třetí nejproduktivnější obránce týmu Luboš Rosendorf. Defenzivu opouštějí i Robert Věžník a Martin Korvas.

V útoku potom končí Ondřej Stehlík, Jan Boček, Daniel Hroudný, Daniel Hledík, Tomáš Buhaj i Róbert Mokrohajský. Posledně jmenovaný se nově v Technice stal asistentem trenéra u juniorů.

„U těchto hráčů bohužel už nešlo skloubit hraní náročnější soutěže s jejich pracovním vytížením."

„U těchto hráčů bohužel už nešlo skloubit hraní náročnější soutěže s jejich pracovním vytížením," vysvětluje Technika na svém webu.

Další loňské opory z kraje by mělo Brno udržet. „Téměř všichni námi oslovení hráči akceptovali naše nabídky," těší Techniku s tím, že tvořící se soupisku a posily začne zveřejňovat v průběhu následujících dnů.

Složení skupin 2. ligy pro sezonu 2023/24

Západní konference:
HC Letci Letňany, Piráti Chomutov, HC Baník Příbram, HC Stadion Vrchlabí, HC Tábor, Hokej Ústí nad Labem, HC Děčín, MOSTEČTÍ LVI, HC Kobra Praha, HC Benátky nad Jizerou, IHC Králové Písek, HC Stadion Cheb, HC Řisuty, HC Wikov Hronov, HK Kralupy nad Vltavou.

Východní konference:
Draci Šumperk, Hokej Vyškov, AZ Havířov, HC Bobři Valašské Meziříčí, HC ISMM Kopřivnice, BK Havlíčkův Brod, SHKM Baník Hodonín, HK Nový Jičín, HK Opava, SKLH Žďár nad Sázavou, HHK Velké Meziříčí, Technika Hockey Brno.

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz