Porada Echa: „Důchodci měli na Floridě padat jak kuželky, ale nestalo se tak“

PODCAST PORADA ECHA

Porada Echa: „Důchodci měli na Floridě padat jak kuželky, ale nestalo se tak“
Do debaty o Spojených státech se zapojil i komentátor Týdeníku Echo Ondřej Šmigol. Foto: Echo24
1
Krátké zprávy
Echo24
Sdílet:

Je Ron DeSantis antiestablishmentový? Co se stalo na Floridě, když zrušil většinu proticovidových opatření? A co to znamená pro jeho kandidaturu na prezidenta Spojených států? O současné situaci v Americe a nastávajících prezidentských volbách v novém díle podcastu Porada Echa diskutovali Lenka Zlámalová, Dalibor Balšínek, Daniel Kaiser, Jiří Peňás a Ondřej Šmigol.

Daniel Kaiser DeSantisovo řízení Floridy z pozice guvernéra považuje za rozhodně odvážné. "Protože svým chováním za covidu byl první politik na světě, když nebudeme počítat, já nevím, Lukašenka v Bělorusku, který se postavil proti lockdownům. DeSantis byl guvernér, který vyhlásil, že tady ty covidový uzávěrky už nebude dělat, že prostě nebude omezovat školy a tak. Tehdy čelil dost velkému nátlaku médií a takových těch rádoby vystrašených vědců, který sériově předpovídali, že na Floridě vypukne armagedon, a jak je to ještě důchodcovský stát, že tam budou ty důchodci padat jako kuželky. A ono se to nestalo, čili je zjevné, že ten člověk má velkou odvahu,“ říká v podcastu Porada Echa Daniel Kaiser.

Ondřej Šmigol zároveň upozorňuje, že Trump mu jeho opatření vyčítá, ale to mu nezabránilo žít na Floridě. Krom politické situace v USA se komentátoři Týdeníku Echo zabývají například tématem náhradního mateřství či blížící se volbou generálního ředitele České televize. V podcastu Porada Echa, který je exkluzivně dostupný celý na Echo Prime diskutovali Lenka Zlámalová, Dalibor Balšínek, Daniel Kaiser, Jiří Peňás a Ondřej Šmigol. Pokud vás Porada Echa zaujala, můžete pro ni hlasovat v anketě Podcast roku.

Sdílet:

Hlavní zprávy

×

Podobné články