Bezdomovec vykázán ze Střekova: Odmítl odbornou pomoc a ztratil své místo u výměníkové stanice
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V pátečních ranních hodinách proběhla v obvodu Střekova preventivně bezpečnostní akce, zaměřená na lidi bez domova, kteří si svá provizorní bydlení budují na veřejných prostranstvích nebo v blízkosti veřejně prospěšných zařízení.

Strážníci ve spolupráci s pracovnicemi sociálního odboru Městského odboru Střekov prošli všechna místa, kde se bezdomovci většinou zdržují a v ulici Žukovova zjistili muže středního věku, který spal u místní výměníkové stanice.

Sociální pracovnice nabídly dotyčnému opětovnou odbornou sociální pomoc, což muž kategoricky odmítl. Z tohoto důvodu byl bezdomovec bytem Chodov z místa hlídkou strážníků vykázán. Informuje o tom Městská policie Ústí nad Labem.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru