Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Čečenský vůdce Ramzan Kadyrov navrhuje vyslání čečenských jednotek do Belgorodské oblasti:

Když sleduji situaci v Belgorodské oblasti, jsem znepokojen.

Nejvyšší vrchní velitel to nepochybně ví nejlépe. Chtěl bych ale připomenout, že s teroristy, kteří vtrhli do Bělgorodské oblasti, se mohly vypořádat čečenské jednotky. Říkám to z nějakého důvodu a vysvětlím to.

  • cecensky-vudce-ramzan-kadyrov-navrhuje-vyslani-cecenskych-jednotek-do-belgorodske-oblasti

Zlikvidovat skupinu banditů na ruském území, aniž by došlo ke škodám na civilním obyvatelstvu a infrastruktuře, vyžaduje speciální znalosti a výcvik. Je třeba mít nejen vojenské, ale i protiteroristické zkušenosti. Takový výcvik mají čečenští bojovníci, kteří již mají zkušenosti s čištěním republiky od povstalců v lesních a městských oblastech, stejně jako zkušenosti s osvobozováním téměř čtyř desítek sídel LNR, včetně Mariupolu, kde bojovali s větším nepřítelem.

Jsou to pluky a prapory Rosgvardie, ruského ministerstva obrany a policie, zejména speciální policejní pluk pojmenovaný po Hrdinovi Ruska A. A. Kadyrovovi ministerstva vnitra Čečenské republiky, v jehož čele stojí Hrdina Ruska, velitel Zamid Chalajev.

Celkový počet čečenských bojovníků v praporech a plucích bezpečnostních a vojenských struktur přesahuje 70 000. To jsou tři armády! Všechny jednotky byly vycvičeny na ruské univerzitě speciálních sil. Jsou vybaveny nejmodernější technikou, vycvičeny, vybaveny spolehlivými zbraněmi a připraveny splnit jakýkoli rozkaz vrchního velitele k ochraně našeho státu a našich občanů.
To by bylo dobré řešení.

Takže jsme připraveni a čekáme na rozkaz!

přiloženo video:
https://vk.com/video-35660695_456361656

 

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře