Vstupte do bitvy a získejte nejlepší herní vybavení Genesis se slevou 20 %

Genesis je partnerem série Clash of the Stars 5 a přináší 20% slevu na své produkty. Herní periferie značky Genesis patří v Evropě mezi jedny z nejoblíbenějších díky modernímu designu, výjimečné funkcionalitě a použitím nejnovějších technologií během výrobního procesu. V rámci podpory svých aktivit na českém trhu se Genesis stává parterem série Clash of the Stars 5 a aktuálně přináší všem hráčům počítačových her 20% slevu na své produkty v online obchodě comfor.cz

Galavečer série Clash of the Stars 5 proběhne v Praze 10. 6. 2023 a značka Genesis bude u toho. Navíc pro všechny počítačové nadšence a hráče nabízí 20% slevu na své produkty mezi které patří herní počítačové myši, mechanické klávesnice, headsety i herní křesla. Sleva je dostupná po zadání kódu CLASH20 při nákupu produktů Genesis na webu comfor.cz do 30. června 2023.

A co Genesis vzkazuje všem fanoušků Clash of the Stars a virtuálním bojovníkům ve světě počítačových her?

Pozor všichni hráči a bojovníci! Připravte se na bezkonkurenční nabídku od značky Genesis, která oživí všechna vaše herní očekávání a představy! Zažijte vzrušení na digitálním bojišti s 20% slevou na špičkové herní produkty Genesis! Ale pospěšte si! Tato časově omezená nabídka nebude čekat věčně. Využijte šanci vylepšit svůj herní arzenál a pokořte své nepřátele v epickém stylu. Je čas ukázat světu, co ve vás je! Navštivte webové stránky https://go.genesis-zone.com/cots a použijte kód CLASH20, abyste získali svou 20% slevu na špičkové herní produkty Genesis. Odpočítávání začalo, tak si nenechte ujít tuto neuvěřitelnou příležitost!

Genesis

Značka Genesis od svého vstupu na trh v roce 2011 nabízí herní doplňky a periferie vysoké kvality a současně rozšiřuje a neustále vylepšuje svá řešení speciálně s ohledem na dosažení příznivého poměru cena-výkon. Spolehlivost a kvalita produktů je potvrzena bezpočtem testů a ocenění udělených celou řadou technologických médií.

Doplňky značky Genesis patří v Evropě mezi jedny z nejoblíbenějších díky modernímu designu, výjimečné funkcionalitě a použitím nejnovějších technologií během výrobního procesu.

Kontakt:

filip.cvetler@fcpr.cz

Klíčová slova ČR-elektronika-hudba-zábava-Filip Cvetler

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Obchod, marketing
IT, telekomunikace

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.