Do Česka přichází nové zařízení na zahřívání tabáku, špičkový japonský Ploom X

Nabídku zařízení pro zahřívání tabáku namísto jeho spalování rozšiřuje původem japonský Ploom X, ve své domovské zemi nejrychleji rostoucí zařízení pro zahřívání tabáku. Česko se tak stalo jednou z hrstky zemí světa, kde si spotřebitelé můžou vybrat z takto rozsáhlé nabídky všech obdobných zařízení. Japan Tobacco International (JTI), druhá největší tabáková společnost na českém trhu, k němu bude dodávat náplně pod značkou CAMEL.

Ploom X zahřívá tabákovou náplň zvenčí, tabák tak vůbec nepřichází do přímého kontaktu se zdrojem tepla. Díky tomu se tabák nepřipaluje, takže nevzniká nepříjemný zápach a zařízení není třeba často čistit.

„Spotřebitelé, kteří zařízení Ploom X znají, na něm oceňují v prvé řadě to, že zachovává autentickou chuť tabáku a zároveň při jeho používání nevzniká nepříjemný zápach, který mívají spotřebitelé s touto kategorií výrobků spojený. Ploom X je zároveň jednoduchý na používání, protože díky vnějšímu zahřívání tabákové náplně nepotřebuje náročné čištění a náplně do něj se při používání nelámou,“ vysvětluje Stephane Berset, generální ředitel společnosti Japan Tobacco International pro Česko.

„Tvář dali Ploom X špičkoví designéři z Kalifornie, technologii navrhli výjimeční konstruktéři z Japonska. Výsledkem je zařízení, které dodá zážitek z autentické chuti tabáku bez nepříjemného zápachu, je snadné na údržbu a je velmi spolehlivé. To vše zabalené ve špičkovém a dostupném designu,“ říká Libor Kadlec, marketingový ředitel Japan Tobacco International pro Česko.

Celý ekosystém Ploom je nastavený tak, aby fungoval udržitelně a omezoval své dopady na životní prostředí. Obaly zařízení využívají materiál z recyklovaných PET lahví, vlákna v nich pocházejí z udržitelného lesního hospodářství. Celé léto pak například bude možné v Praze v Riegrových sadech nakupovat v pop-up obchodě Ploom vedle samotného zařízení a jeho příslušenství také oblečení z Fashion Store Klubu svobodných matek nebo sem donést svoje starší oblečení pro Oděvní banku, kterou Klub svobodných matek a JTI provozují. Udržitelné jsou i tabákové náplně CAMEL pro Ploom, za ně bude JTI platit českým městům a obcím příspěvek na jejich úklid; součástí příslušenství Ploomu je i dóza na použité náplně.

PLOOM X PORTFOLIO

Startovací sada obsahují zařízení Ploom a tři balení náplní podle vlastního výběru bude na úvod po registraci stát 490 Kč. Standardní cena samostatného zařízení bude později 790 Kč. Dospělí kuřáci si budou moci náplně Camel užívat v příchutích CAMEL BRONZE a GOLD, mentolové příchutě GREEN a GREEN OPTION a ovocné příchutě PURPLE OPTION a BAIZE OPTION.

Zařízení Ploom X se České republice prodává ve 4 barvách, kryty jsou vyměnitelné, takže si spotřebitelé můžou svoji barvu a oblíbenou texturu materiálů snadno kombinovat. Zařízení doprovází široká nabídka příslušenství včetně předních panelů, zadních textilních nebo kožených krytů či textilní pouzdro. Ploom X je od června k dostání na eshopu www.ploom.cz, ve vybraných tabákových prodejnách a ve vlastních pop-up obchodech.

Základní balení Ploom X obsahuje:

● zařízení Ploom X

● USB-C kabel

● AC adaptér

● čisticí sada (7ks)

CENA: 790 Kč

DŮLEŽITÉ: Tento text nezaručuje bezpečnost používání Ploom X, ani vyloučení závislosti a dalších zdravotních rizik, spojených s kouřením. Žádný tabákový výrobek není bezpečný.

Kontakt:

Dominika Uhrová

d.uhrova@omnimedia.cz

Klíčová slova ČR-tabák-trh-Japan Tobacco International

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Obchod, marketing
Potraviny, gastronomie

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.