Na internet zřejmě omylem unikly čtyři screenshoty z Cities: Skylines 2
i Zdroj: Colossal Order
Novinka Na internet zřejmě omylem unikly čtyři screenshoty z Cities: Skylines 2

Na internet zřejmě omylem unikly čtyři screenshoty z Cities: Skylines 2

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

5. 6. 2023 12:56

Komunita fanoušků budovatelské strategie Cities: Skylines zřejmě natrefila na omylem zveřejněné screenshoty z chystaného pokračování. Na subredditu r/CitiesSkylines se totiž objevil příspěvek s čtyřmi obrázky, které byly údajně nalezeny v databázi Xbox Store. Působí velmi věrohodně a naznačují některé funkce chystané hry.

Reklama

  • Na internetu se objevily screenshoty údajně z Cities: Skylines 2

Obrázky měly být dostupné v momentě, kdy hráč v Xbox Store vyhledal klíčová slova Cities Skylines 2. Podle všeho nejde o fanouškovskou tvorbu a snímky zase z indexu velmi rychle zmizely. I tak je ale třeba brát únik s rezervou, dokud nedojde k jeho potvrzení.

Na obrázcích každopádně můžeme vidět detail křižovatky v rušné části města, ukázku grafického prostředí s barevně rozlišenými ukazateli a kontextovými menu a dva pohledy na dopravní řešení města. Fanoušky samozřejmě zaujala především detailní grafika a především poněkud realističtější pojetí a atmosféra hry. První díl sázel na spíše komiksovější podání a stylizaci, tentokrát zřejmě autoři jdou spíše cestou autenticity a metropolitní šedi, což je subjektivně jedině dobře.

Scéna s křižovatkou naznačuje, že součástí hry budou od začátku tramvaje a zřejmě dojde k prohloubení systému dopravy a lepšího chování řidičů na komplikovanějších křižovatkách. Právě traffic flow byla zásadním kamenem úrazu původní hry, protože zvyšující se množství vozidel často způsobovalo vážné problémy, i když by se nabízelo několik logických řešení souvisejících s řízením pruhů.

Sbírka ikonek v mapě menu pak ukazuje, že můžeme počítat se stavbou silnic, energetické sítě, vodovodů, hasičských zbrojnic, policie, vzdělávání nebo zdravotnictví. Jiné ikony ale napovídají, že možná bude hrát roli i údržba, úřednictví nebo třeba systém pošty nebo připojení k internetu. To ale zatím nemůžeme říct s určitostí.

Později se na internetu objevil také pátý snímek, zřejmě ilustrační s key artem. Ten můžete vidět jako náhledový obrázek této novinky. Hra jako taková nemá konkrétní datum vydání, měla by ale stihnout letošek. Podrobnosti uvidíme snad už brzy.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama