Opilec řádil na sídlišti, házel kameny na dveře paneláku. V sobě měl skoro tři promile
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Střekovští policisté minulý týden ve večerních hodinách vyjížděli k případu, kdy lidé volali na linku 158, že v ulici Nová je značně opilý muž, který hází kameny na vstupní dveře panelového domu. Ve chvíli, kdy hlídla přijela na místo, tak muže ihned kontaktovala a následně zajistila.

"Při dechové zkoušce mu policisté naměřili 2,88 promile alkoholu v dechu. Tím, že házel kameny na skleněné vstupní dveře do domu, tak tyto dveře zároveň poškodil. V současné době mu policisté ve zkráceném přípravném řízení sdělili podezření z trestného činu Výtržnictví," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru