5. června 2023 • 19:05

Dostavba arény v Hradci, zasévala už se tráva. Klub představil i „nové“ logo

Autor: mas
Vstoupit do diskuse
6
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po Pardubicích se nového stadionu dočkají i fanoušci fotbalu v nedalekém Hradci Králové. Podle klubových stránek „votroků“ se na jaře udělalo spoustu práce a stavba je v poslední fázi. O víkendu dokonce klub na sociálních sítích hlásil zasévaní trávníku. Podívejte se v GALERII, jak v minulém týdnu multifunkční aréna, její okolí, ale i vnitřní prostory vypadaly.



Podle stránek hradeckého klubu, který v minulém týdnu s fanoušky sdílel fotky nové multifunkční arény, směřují práce k dokončení. 

Nejvýraznější změnou v hledišti jsou přibývající sedačky. „Počítáme, že s jejich montáží budeme hotovi asi v polovině června,“ prozradil manažer stavby Daniel Novotný.

Zatímco na fotkách je k vidění jen navezená zemina, brzy by měl vyrůst i trávník. „Začínáme zasévat,“ hlásil o víkendu klub na sociálních sítích. 

„Na východní a západní tribuně jsme nahrubo namontovali světla. Po zasetí trávníku a dokončení hrací plochy se budou ustavovat do pozic, bude se měřit a nastavovat intenzita světla,“ řekl Novotný. Kromě nich hrací plochu osvětlí i ikonické reflektory tzv. „lízátka“.

Klub se ale nepředstaví jen s novým stadionem. V minulém týdnu oznámil i novou vizuální identitu a s ní i alternativní logo. Nový znak je v rámci trendu zjednodušenou variantou klasického loga, které narozdíl od dalších klubů kompletně nenahrazuje. K podobnému kroku na jaře sáhly Teplice, dříve také Slavia a Sparta.

Nové logo a vizuální identita Hradce KrálovéFoto FC Hradec Králové

Vstoupit do diskuse
6

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud