Chytré hodinky Amazfit Pop 3S mají nalákat na obří displej

Chytré hodinky Amazfit Pop 3S mají nalákat na obří displej
Fotografie: Amazfit
  • AMOLED displej bude mít úhlopříčku 1,96"
  • Výdrž se má pohybovat kolem 12 dnů na nabití
  • Kovové tělo doplní řemínky z nerezové oceli

Amazfit se chystá představit nové chytré hodinky, dle fonearena.com zřejmě pro indický trh. Připravovaný model Pop 3S má oslnit především nebývale velkým displejem, kdy se úhlopříčka AMOLED panelu vyšplhá na 1,96". Rozlišení bude 410 × 502 pixelů. Díky velikosti a šířce displeje bude dostatek místa na obsáhlejší text. Tělo hodinek bude vyrobené z oceli a doprovodí jej řemínky z nerezové oceli. Krycí sklíčko displeje bude mírně zaoblené a celkově tak hodinky působí velmi elegantně.

Amazfit Pop 3S

Spolehnout se můžeme na to, že na těle hodinek bude reproduktor i mikrofon, díky čemuž bude možné telefonovat i skrze hodinky. Ty budou ale samozřejmě propojeny s telefonem skrze Bluetooth. Vybírat budete moci z nespočtu ciferníků a při sportování z více než 100 různých aktivit, které mohou Amazfit Pop 3S měřit. Hodinky zvládnou celý den měřit srdeční frekvenci či okysličení krve, stejně tak váš spánek a jeho jednotlivé fáze.

Amazfit Pop 3S

Novinka slibuje také výdrž kolem 12 dnů, v tomto případě jde zřejmě o hodnotu s vypnutou funkcí Always-On. Nové hodinky uvede výrobce na indický trh v nejbližších dnech. O mezinárodní dostupnosti prozatím informace nejsou.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze