Tvůrci Lollipop Chainsaw upozorňují na brzké oznámení. Dřívější spekulace hovořily o Alienovi
i Zdroj: Grasshopper Manufacture
Novinka Tvůrci Lollipop Chainsaw upozorňují na brzké oznámení. Dřívější spekulace hovořily o Alienovi

Tvůrci Lollipop Chainsaw upozorňují na brzké oznámení. Dřívější spekulace hovořily o Alienovi

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

6. 6. 2023 07:35

Japonské studio Grasshopper Manufacture, známé pro série No More Heroes, Lollipop Chainsaw a Killer is Dead, v březnu spustilo odpočet k 25. výročí svého studia připadající na 29. března. Tento odpočet byl od začátku dvojí: jednak sloužil k oslavě vzniku společnosti a zadruhé vedl k oznámení něčeho, co mělo přijít na den výročí. Po určité době se však odpočet posunul, a to navíc hned dvakrát. Nejdříve ukazoval na tuto sobotu, kdy časomíra končila 10. června, a nyní se změnilo na ještě pozdější datum – příští čtvrtek, 15. června.

Reklama

  • Vývojáři Lollipop Chainsaw a No More Heroes lákají na blížící se konec tajemného odpočtu
  • Chtějí jím přinést zatím neodhalené oznámení a oslavit 25 let společnosti

Studio vedené slavným Sudou51 na svém webu tuto zprávu ukazuje už nějakou dobu, ačkoli jeho web je poměrně prázdný. Na zmíněné stránce najdete prozatím pouze již zmíněný časovač, který nyní ukazuje necelých devět dní do svého konce, a k němu připojený kraťoulinký text říkající jen to, že „se k něčemu schyluje“, ovšem bez udání toho, co toto „něco“ je. 

Čínské NetEase si do své kolekce herních studií přidává vývojáře No More Heroes
i Zdroj: Hrej.cz

Čínské NetEase si do své kolekce herních studií přidává vývojáře No More Heroes

Autoři No More Heroes, Killer7 či Lollipop Chainsa byli oficiálně zakoupeni druhou největší čínskou herní společností…

23. 10. 2021 09:35

Jak ovšem vyplývá ze starších sdělení: Nové No More Heroes to zřejmě nebude. Kromě toho, že třetí díl vyšel teprve nedávno, sám Suda totiž  již dříve podotkl, že by si chtěl dát po třetím díle pauzu a zaměřit se na něco nového, co není se sérií spojeno. 

Třetí No More Heroes ostatně přišel teprve nedávno. titul, jenž je vlastně čtvrtou hrou série, vyšel pro Switch totiž teprve v srpnu 2021, přičemž ve stejném roce se jeho tvůrci zaprodali také pro čínské NetEase, kde působí jako jedno z jeho studií. Od této doby bylo však více ticho. Loni sice přinesli port lidé No More Heroes 3 pro Xbox a PlayStation, nicméně nad rámec toho Suda jen loni zmínil, že jednal s Marvelem, avšak neřekl, zda z toho něco vzešlo.

Pokud bychom však rozšířili záběr i na informace, které nelze ověřit, lze povídání rozšířit dále – kupříkladu k hororům. Jak už můžete totiž vidět v našem starším článku níže, loni se např. šuškalo o tom, že by lidé z Grasshopper Manufacture mohli pracovat na novém AAA hororu Alien, který si údajně bere příklad z her jako Silent Hill nebo Resident Evil. Hra má údajně vyjít o prázdninách 2023, takže pokud jde o přesnou informaci, naznačovalo by to, že se k oznámení schýlí právě už v nadcházejících týdnech.

Na neoznámeném hororu s Alienem údajně pracují tvůrci série No More Heroes
i Zdroj: Creative Assembly

Na neoznámeném hororu s Alienem údajně pracují tvůrci série No More Heroes

Ve středu jsme informovali o hororu s kódovým označením Marathon, který dle spekulací znovu probudí hladového Aliena. Další…

25. 11. 2022 09:33
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama