Strážníci v centru města zadrželi dívku v celostátním pátrání. Byla na útěku z výchovného ústavu
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V sobotu 3. června pět minut po půlnoci prováděla hlídka strážníků kontrolní činnost v centru města, kde při projíždění Mírového náměstí si u provozovny McDonald's všimla dvojice mladých dívek, ve které z jedné z nich strážník poznal dívku, která při poslední noční směně při pokusu o kontrolu osoby hlídce utekla a zmizela někde v okolí ulice Velká Hradební.

Hlídka kolem dvojice projela, ale zmiňovaná dívka při spatření hlídky začala rychlým krokem odcházet ulicí Bílinská k OC Fórum. Strážníci vozidlem objeli celý blok a ulicí U Kostela a Bílinskou se vrátila k provozovně McDonald, kde předpokládali, že se dotyčná objeví. Předpoklad strážníků se naplnil a strážníci dívku zadrželi u provozovny McDonald. Hlídka zadrženou vyzvala k prokázání totožnosti a uvedené dívky se zeptala, z jakého důvodu před strážníky utíká. Na to dívka uvedla, že je na útěku z výchovného ústavu v Kostomlatech. Lustrací osoby se skutečně potvrdilo, že se jedná o dívku v celostátním pátrání Policie ČR. Po tomto zjištění byla na místo přivolána hlídka Policie ČR z obvodního oddělení Město, která si slečnu převzala k dalšímu šetření.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru