SteelSeries uvádí nový multiplatformní headset Arctis Nova 4
i Zdroj: SteelSeries
Novinka SteelSeries uvádí nový multiplatformní headset Arctis Nova 4

SteelSeries uvádí nový multiplatformní headset Arctis Nova 4

Komerční sdělení
6. 6. 2023 11:00

SteelSeries uvádí na trh bezdrátový headset pro hraní a poslech hudby za dostupnou cenu. Model Arctis Nova 4 přináší stejně kvalitní propracovaný Hi-Fi zvukový výkon využívající Nova Acoustic Systém jako jeho předchůdci. Kvalitu dále umocňuje aplikace Sonar s profesionálním ekvalizérem.

Reklama

SteelSeries Arctis Nova 4 disponuje originálně navrženými výkonnými Hi-Fi měniči, které v kombinaci se softwarem poskytují hráčům prvotřídní 360° prostorový zvuk, který lze dále vylepšovat právě prostřednictvím aplikace Sonar. SteelSeries Sonar je součástí celého ekosystému SteelSeries GG a nabízí první profesionální parametrický ekvalizér určený hráčům. Uživatelé mají možnost si vybrat z několika předvolených profilů specifických pro jednotlivé hry a různé ekvalizéry vytvořené esportovými profesionály.

Komunikace je klíčovým faktorem pro týmové hry, streamování nebo hovor přes Discord, Zoom, Teams či mobilní zařízení. Zatažitelný mikrofon ClearCast druhé generace je vybaven funkcí Noise Canceling, která využívá AI algoritmů pro eliminaci okolního hluku až o 25 dB.

Pohodlné provedení a kvalitní materiály zajišťují celodenní pohodlí ať už headset hráč využívá v herním doupěti, na cestách, poslouchá hudbu, sleduje filmy nebo telefonuje. ComfortMAX systém je reprezentován nastavitelným hlavovým mostem s flexibilní čelenkou, otočnými náušníky s paměťovou pěnou a celkově lehkou konstrukcí o hmotnosti pouhých 262 g.

SteelSeries uvádí nový multiplatformní headset Arctis Nova 4
i Zdroj: SteelSeries

Vysokorychlostní bezdrátové připojení Quantum 2.0 zaručuje instantní zvuk bez zpoždění. USB-C adaptér pak toto bezdrátové připojení přináší do všech zařízení včetně PC, Mac, PlayStation, Xbox (pouze model Nova 4X), Switch a mobilních zařízení.

Jednotlivé modely budou celosvětově dostupné prostřednictvím SteelSeries.com nebo u lokálních prodejců za ceny:

  • SteelSeries Arctis Nova 4P pro PlayStation za 129,99 euro
  • SteelSeries Arctis Nova 4X pro Xbox za 129,99 euro
  • SteelSeries Arctis Nova 4 pro PC za 129,99 euro
  • Aplikace SteelSeries Sonar Audio Suite je zdarma ke stažení na webové stránce SteelSeries.com/gg/sonar
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama