Muž doma napadal bývalou manželku, ve skříni měl schovanou pistoli
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V úterý 5. června krátce po šesté hodině večer byla na žádost operačního střediska městské policie vyslána hlídka strážníků do ulice Skorotická, odkud na tísňovou linku městských strážníků telefonovala oznamovatelka, která operátorovi sdělila, že je rozvedená a její bývalý manžel se po delší době, kdy v domě nebydlel, opět vrací do bytu, bývá agresivní a slovně a fyzicky ji napadá a ona neví co má dělat.

Po příjezdu hlídky na místo bylo zjištěno, že bývalý manžel, který zde delší dobu nepobýval zde má stále trvalé bydliště a sdílí tudíž s oznamovatelkou společnou domácnost. Dále žena uvedla, že její manžel se teď vrací domů čím dál častěji a k bývalé manželce je agresivní, verbálně ji napadá a dnes ji napadl i fyzicky, kdy po slovní rozepři jí exmanžel odstrčil a ona se uhodila do ruky a zad. Na dotaz hlídky, zda-li je dotyčný doma uvedla, že odjel na trénink boxu. Dále uvedla, že soud řeší mezi nimi majetkové vyrovnání, a že je na tom psychicky špatně a neví, co má dělat, že má o sebe strach.

Hlídce dále uvedla, že její bývalý manžel má doma ve skříni pohozenou krátkou střelnou zbraň. Po tomto zjištění byla na místo přivolána hlídka Policie ČR, z důvodu podezření ze spáchání přestupku na úseku zbraní a střeliva a možného vykázání muže ze společného obydlí. Po příjezdu hlídky Policie ČR n místo si celou záležitost policisté převzali k dalšímu opatření.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru