Jurský park měl premiéru před 30 lety. Jurassic World Evolution 2 to oslaví aktualizací s filmovými dekoracemi včetně obřího výkalu
i Zdroj: Frontier Developments
Jurassic World Evolution 2 Novinka Jurský park měl premiéru před 30 lety. Jurassic World Evolution 2 to oslaví aktualizací s filmovými dekoracemi včetně obřího výkalu

Jurský park měl premiéru před 30 lety. Jurassic World Evolution 2 to oslaví aktualizací s filmovými dekoracemi včetně obřího výkalu

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

6. 6. 2023 14:15

První díl jedné z nejúspěšnějších filmových sérií historie Jurský park měl premiéru 9. června roku 1993. Blížící se 30. výročí této dinosauří ságy oslaví mimo jiné vývojáři ze studia Frontier Developments, kteří do budovatelské strategie  Jurassic World Evolution 2 přinesou bezplatný balíček kosmetických předmětů odkazující na park z původního filmu.

Reklama

  • Jurassic World Evolution 2 nabídne od čtvrtka balíček dekorací z úplně prvního filmu
  • Ten totiž oslaví 30 let od premiéry

Mělo by jít o zhruba 20 různých staveb a dekorací, které fanoušci velmi dobře znají. Do hry se tak podívá například socha Mr. DNA, nástěná malba z restaurace Les Gigantes, brána s proslulým nápisem "When Dinosaurs Ruled the Earth", původní obrněné ploty i jeden z klíčových prvků příběhu v podobě bunkru. Nabídku cestiček a silnic také rozšíří ty, které byly kulisami ve filmu z roku 1993. 

Tisková zpráva ale láká i na další drobnosti jako jsou kostry známějších dinosaurů nebo kuriózní dekorace v podobě obřího výkalu. Ten se, společně s hláškou kterou pronese Dr. Ian Malcolm Jeffa Goldbluma, stal později předmětem oblíbeného memu.

Balíček bude dostupný od 8. června úplně bezplatně. Ve stejný den od 16:00 našeho času proběhne na oficiálních účtech na Twitchi nebo YouTube oslavný livestream autorů, při jehož sledování můžete vyhrát tematické předměty. 

Nebo si prostě můžete v pátek na oslavu pustit Jurský park. Ten totiž i díky geniálním speciálním efektům nebo vizi Stevena Spielberga stárne jen velmi pomalu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama