Evropský debut společnosti YuanTech Solar na veletrhu Intersolar Europe 2023

YuanTech Solar, nová značka fotovoltaických panelů, představí na veletrhu Intersolar Europe 2023 konaném od 14. do 16. června 2023 svou ucelenou řadu modulů TOPCon a nově vyvinutý přenosný domácí solární systém YuanHome Solar Kit. Společnost očekává na svém stánku (stánek č. C4.360) značnou účast místních distributorů, montážních firem a koncových uživatelů.

Intersolar Europe je největší a nejvýznamnější odborná výstava v oblasti solární energie na světě, kde se setkávají významné společnosti z oboru. Pro společnost YuanTech Solar je tato událost první účastí na evropské výstavě a navazuje na předchozí úspěšnou účast na SNEC, přední světové výstavě v oblasti fotovoltaiky (PV).

Společnost YuanTech Solar na této akci představí kompletní řadu modulů TOPCon s výkonem od 435 W do 575 W. Moduly jsou navrženy tak, aby splňovaly rozmanité požadavky různých aplikací, včetně distribuovaných systémů pro domácnosti, komerčních a průmyslových střech i velkých projektů elektráren. Kromě toho společnost YuanTech Solar představí svůj nově vyvinutý přenosný systém výroby solární energie pro domácnosti s názvem YuanHome Solar Kit. Inovativní systém obsahuje vysoce účinné 435W solární moduly TOPCon, mikrostřídače, kabely střídavého proudu, držáky a další nezbytné komponenty. Bezproblémovým spojením těchto prvků získají uživatelé přístup k jednodušším a bezpečnějším řešením ekologické energie, což urychlí použití fotovoltaických produktů v domácích spotřebičích.

Od přechodu na sériovou výrobu ve 4. čtvrtletí roku 2022 zaznamenává společnost YuanTech stálý a rostoucí příliv objednávek. Společnost dodala desítky megawattových modulů do Německa, Belgie, Itálie, Švýcarska a Rumunska a postupně expanduje na další trhy v regionu. Pan Xie Jian, generální ředitel společnosti YuanTech Solar, zdůraznil význam Evropy jako dobře zavedeného fotovoltaického trhu. Dále vyjádřil odhodlání společnosti vyvíjet produkty, které vyhovují různým požadavkům zákazníků a scénářům použití. Společnost YuanTech se těší na to, že bude poskytovat služby stále většímu počtu partnerů prostřednictvím efektivních služeb a řešení.

O společnosti YuanTech Solar

YuanTech Solar je technologická společnost zaměřená na výzkum a vývoj, výrobu, prodej a služby nové generace fotovoltaických produktů s technologií TOPCon typu N. Společnost byla založena v lednu 2022 a plánuje investovat 1,5 miliardy jüanů (přibližně 224 milionů USD) do výstavby závodu na výrobu fotovoltaických modulů o výkonu 5 GW v městské prefektuře Čchu-čou v provincii An-chuej. Společnost je odhodlána stát se prvotřídním poskytovatelem čisté energie, a to díky tržně orientovanému přístupu a technologickým inovacím, které jsou její hnací silou ve snaze podpořit transformaci na čistou, nízkouhlíkovou, bezpečnou a účinnou energii.

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/1960403/YT_logo_Logo.jpg

KONTAKT: marketing@ytsolar.com

Klíčová slova Čína-energie-ekologie-YuanTech Solar

Oblast
Asie, Austrálie (as)

Kategorie
Energetika, suroviny

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.