Žena hystericky křičela na muže na zastávce, v ruce měla nůž
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V neděli 4.6 června v 7:45 byla vyslána hlídka strážníků ze skupiny operačního zákroku do ulice Hrnčířská k zastávce MHD, odkud telefonoval oznamovatel, který operátorovi sdělil, že zde dochází k slovní rozepři mezi ženou a mužem, kdy žena má mít v ruce otevřený nůž.

Po příjezdu hlídky na místo strážníci celou situaci uklidnili a zjistili, že žena má v ruce otevřený nůž a hystericky křičela na přítomného muže a byla zde důvodná obava, že může být nože užito k násilí proti dotyčnému. Z tohoto důvodu byla jedním ze strážníků vyzvána, aby zbraň odevzdala z důvodu, že zbraně může být užito k násilí nebo pohrůžce násilím, a to vzhledem k psychickému stavu ženy. Ta následně hlídce nůž dobrovolně vydala. Vzhledem k tomu, že ani jedna ze stran nechtěla situaci dále řešit, byly obě osoby po řádném poučení z místa strážníky vykázány.

0706zenakz2

Foto: MP Ústí nad Labem

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru