Hasiči opět vyrazili na kontroly průjezdnosti. Při akci bylo zjištěno 140 špatně zaparkovaných aut
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V sobotu 3. června v podvečerních hodinách pokračovaly opakované kondiční jízdy hasičů, tentokrát v lokalitě Všebořic a Pod Holoměří. Tyto preventivně bezpečnostní akce jsou zaměřeny na průjezdnost hasičské techniky v hustě obydlených oblastech.

K bezpečnému průjezdu hasičské techniky je zapotřebí volný jízdní pruh, široký minimálně 3 metry. I při této kontrole museli strážníci v některých případech shánět majitele špatně zaparkovaných vozidel, aby hasičská technika mohla pokračovat v jízdě. Při tomto opatření strážníci zjistili ve vybraných ulicích 140 špatně zaparkovaných vozidel.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru