O víkendu provede děti komnatami zámku valdštejnský hrabě
Foto: Ilona Kaulfuss
Co se chystá

Duchcov – Pokud ještě nemáte na víkend plán, vydejte se s potomky na duchcovský zámek. V sobotu a v neděli 10.-11. června tu budou probíhat prohlídky pro děti. Výklad je oproti klasické hodinovce pro běžné návštěvníky uzpůsobený na míru těm nejmenším.

Provázet komnatami je bude průvodce v kostýmu hraběte. Děti si v jeho podání poslechnou příběhy o tom, jak dřív na zámku žilo panstvo rodu Valdštejnů. Výklad průvodce proloží loutkovými divadelními etudami.

V závěru prohlídky získají malí návštěvníci na památku vyznamenání zámeckou stužkou. Prohlídka trvá 30 minut a začátky jsou v 10.15, 13.15, 15.15 a v 16.15 hodin. Při prohlídce je nutný dospělý doprovod dítěte. V pokladně zámku je možné zakoupit suvenýry, mezi kterými je i řada novinek. Vzhledem k velkému zájmu o prohlídky pro děti, doporučuje vedení zámku zarezervovat si místo na telefonu 417 835 301.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru