Společnost Hillstone Networks získala za síťové firewally ocenění „Gartner Peer Insights™ Voice of the Customer“ za rok 2023

Společnost Hillstone Networks je již čtvrtým rokem po sobě jmenována zákaznickou volbou v oblasti síťových firewallů a navíc získala ocenění „Strong Performer“ v rámci „Voice of the Customer“ za rok 2023 pro oblast detekce a odezvy sítě

Společnost Hillstone Networks, přední dodavatel řešení kybernetické bezpečnosti, dnes oznámila, že byla zařazena do dvou zpráv Gartner Peer Insights „Voice of the Customer“. Společnost Hillstone byla oceněna jako dodavatel v kategorii zákaznické volby („Customers' Choice“) pro síťové firewally a byla jmenována jako „Strong Performer“ za novou verzi řešení „Network Detection and Resolution (NDR)“. Ocenění „Gartner Peer Insights Customers' Choice“ vychází z dobrovolné a ověřené zpětné vazby a hodnocení od odborníků z řad koncových uživatelů, kteří mají zkušenosti s nákupem, implementací nebo používáním dotčených produktů či služeb.

„Zákazníci se vyjádřili a ocenili naše vytrvalé odhodlání poskytovat integrativní řešení v oblasti kybernetické bezpečnosti, která účinně zajišťují pokrytí, kontrolu a konsolidaci více než 26.000 jejich partnerů po celém světě v náročném a dynamickém prostředí kybernetické bezpečnosti,“ řekl Tim Liu, spoluzakladatel a technický ředitel společnosti Hillstone Networks. „Budeme i nadále pokračovat v inovacích a posouvat tak hranice kybernetické bezpečnosti, abychom ochránili klíčová aktiva našich zákazníků.“

Nejdůležitější události

NDR:

• Na základě 25 recenzí z března 2023 získala společnost Hillstone Networks od svých uživatelů hodnocení 100 %, pokud jde o „ochotu doporučit“.

• 92 % dotázaných uživatelů společnosti Hillstone dalo společnosti hodnocení 5 z 5 hvězdiček.

• Na základě 25 recenzí získaly zkušenosti společnosti Hillstone Networks s podporou hodnocení 4,9 z 5.

• Na základě 24 recenzí získala společnost Hillstone Networks za své produktové schopnosti hodnocení 5 z 5.

Síťové firewally:

• Na základě 107 recenzí z března 2023 získala společnost Hillstone Networks od svých uživatelů hodnocení 99%, pokud jde o „ochotu doporučit“.

• Z dotazovaných uživatelů společnosti Hillstone udělilo 84 % hodnocení 5 hvězdiček z 5 možných.

• Na základě 102 recenzí získaly zkušenosti společnosti Hillstone Networks s podporou hodnocení 4,9 z 5.

• Na základě 101 recenzí získala společnost Hillstone Networks za své produktové schopnosti hodnocení 4,9 z 5.

Gartner, Voice of the Customer for Network Firewalls, Peer Contributors, 31. května 2023

Gartner, Voice of the Customer for Network Detection and Response, Peer Contributors, 29. května 2023

O Gartner Peer Insights™

Gartner a Peer Insights jsou ochranné známky společnosti Gartner, Inc. a/nebo jejích přidružených společností. Všechna práva vyhrazena. Obsah Gartner Peer Insights se skládá z názorů jednotlivých koncových uživatelů založených na jejich vlastních zkušenostech a nelze jej považovat za prohlášení o skutečnostech, ani nereprezentuje názory společnosti Gartner nebo jejích přidružených společností. Společnost Gartner neschvaluje žádného dodavatele, produkt nebo službu zobrazenou v tomto obsahu ani neposkytuje žádné záruky, ať už vyjádřené nebo předpokládané, týkající se tohoto obsahu, jeho přesnosti nebo úplnosti, včetně záruk za obchodovatelnost nebo vhodnost pro konkrétní účel.

O společnosti Hillstone Networks

Integrativní přístup společnosti Hillstone Networks k zajištění kybernetické bezpečnosti poskytuje pokrytí, kontrolu a konsolidaci pro zabezpečení digitální transformace pro více než 26.000 podniků po celém světě. Více informací na www.hillstonenet.com.

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

Zdrojovou verzi najdete na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20230606005510/cs/

Kontakt:

Zeyao Hu

+1 4085086750

inquiry@hillstonenet.com

Zdroj: Hillstone Networks

Klíčová slova USA-počítače-kriminalita-Hillstone Networks

Oblast
USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

Kategorie
IT, telekomunikace

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.