Jako housky na krámě. Diablo IV je historicky nejrychleji prodávanou hrou od Blizzardu
i Zdroj: Activision Blizzard
Diablo IV Novinka Jako housky na krámě. Diablo IV je historicky nejrychleji prodávanou hrou od Blizzardu

Jako housky na krámě. Diablo IV je historicky nejrychleji prodávanou hrou od Blizzardu

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

7. 6. 2023 08:30

Letos není nouze o povedené a komerčně úspěšné tituly, příkladem může být novinka The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. Nejde však o jedinou hru, která boří rekordy. Podobně našlápnuto má i čtvrté Diablo.

Reklama

  • Blizzard oznámil, že Diablo IV zaznamenalo největší launch v historii společnosti
  • Žádná jiná hra od Blizzardu se takto rychle neprodávala

Hra byla minulý týden spuštěna v předběžném přístupu, nyní už je přístupná všem zájemcům. A nutno dodat, že jich je opravdu hodně, o čemž svědčí například kolabující servery. Již nyní je jasné, že je zaděláno na obrovský úspěch.

Blizzard navíc oznámil, že si Diablo IV připsalo největší launch v historii této společnosti, nic jiného se k podobným číslům nepřiblížilo. Jde tedy o nejrychleji prodávanou hru od Blizzardu.

Streamer dosáhl jako první hardcore levelu 100 v Diablo IV. Jiným ale cestu za rekordem překazil glitch
i Zdroj: Blizzard

Streamer dosáhl jako první hardcore levelu 100 v Diablo IV. Jiným ale cestu za rekordem překazil glitch

V nedávno vydaném hitu Diablo IV už se objevují první majitelé postav na maximální úrovni 100, nás ale zajímají spíš zájemci…

5. 6. 2023 16:09
1

“Tento okamžik připravoval tým kolem čtvrtého Diabla několik let," řekl Rod Fergusson, generální manažer značky Diablo. "Jsme nesmírně hrdí, že můžeme hráčům nabídnout nejbohatší příběh, jaký kdy byl v této sérii odvyprávěn.” Při této příležitosti samozřejmě nezapomněl poděkovat fanouškům za jejich podporu.

Slova chvály zazněla i od prezidenta Blizzardu, jímž je Mike Ybarra. "V Blizzardu se snažíme tvořit legendární zážitky, které mohou sdílet úplně všichni. A Diablo IV představuje skvělé naplnění této vize."

Diablo IV je k dispozici na PC a konzolích Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 a PlayStation 5. Už jen základní hra obsahuje velmi slušnou porci zábavy, v Blizzardu se však již připravují další rozšíření a obsahové updaty. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama