Ancelotti je pro národní tým první volbou, řekl šéf brazilského fotbalu

07.06.2023, 10:30
Aktuality

Trenér Realu Madrid Carlo Ancelotti je nadále první volbou pro pozici trenéra brazilské reprezentace. Uvedl to prezident Brazilské fotbalové konfederace Ednaldo Rodrigues, jenž chce jednat se zástupci španělského velkoklubu během nadcházejícího reprezentačního okna.

"Stále máme v plánu přivést Ancelottiho. Po našich zápasech v Evropě bude situace jasnější, chci si promluvit s trenérem i prezidentem Realu Pérezem," řekl na tiskové konferenci Rodrigues s připomínkou toho, že národní tým čeká 17. června ve španělské Cornelle duel s Guineou a o tři dny později v Lisabonu se Senegalem.

Po neúspěšném mistrovství světa v Kataru, na kterém pětinásobní šampioni vypadli ve čtvrtfinále, skončil u týmu po šesti letech kouč Tite. Po Novém roce vede "Kanárky" dočasný trenér Ramon Menezes.

Ancelotti má s Realem smlouvu ještě na sezonu 2023/24. "Vyplatit kouče ze smlouvy samozřejmě není problém. Jde spíš o samotný kontrakt, který chtějí obě strany dodržet. Uděláme ale maximum, abychom dosáhli svého cíle," ujistil Rodrigues.

Třiašedesátiletý Ancelotti nedávno prohlásil, že chce na lavičce "Bílého baletu" vydržet po celou dobu tříleté smlouvy.

Autor: ČTK

Komentáře (86)

Přidat komentář
Svatej

Máš ještě práci v Realu Carlo.

Az si prosadis Havertze, tak běž kamkoliv potřebuješ

Reagovat
Breze

Havertza si nechajte, my potrebujeme Kanea.

Reagovat
celeb

aj oni

Reagovat
Svatej

Reagovat
Seydou Doumbia

čekal bych že čukotka se porve o Osimhena

Reagovat
Breze

Reagovat
Svatej

Berte oba, za krasnych 160 mega vymalovano!

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
tuny

Havertz za 10 je dobrá cena od Chelsea

Reagovat
Svatej

Ja pocital s Harrym za 40

Reagovat
Csaplárova past

V čem je Havertz horší než jiní hráči CFC a proč zrovna on má odejít? Havertz hraje na špatné pozici, to je vše.

Reagovat
Talker

3 roky hraje hovno kromě občasných záchvěvů v LM a lidi ho stejně budou obhajovat. Zkoušeli jsme ho hrát úplně všude a úplně všude je to na hovno.

Havertz je slušnej hráč, má talent, ale do PL se nehodí. Ono když se na něj zaměříš, tak to vidíš - dostane míč do dobré pozice a musí mít 3-4 doteky tam, kde by jiný hráč z prvního-druhého už vyřešil situaci a dostane se tím pod tlak. Jde do brejku 3x2 a předrží míč a pak ještě vyžene hráče pomalu k rohovému praporku.

Jako jo, občas má nějaký moment, kdy to vypadá geniálně, ale to je minimum oproti té konzistentní pomalosti a nepřesnosti.

On řeší situace prostě blbě, neefektivně, pomalu. Což mu v PL prostě neprojde a proto vypadá líp v LM, kde je více prostoru, protože soupeř chce často míč taky.

Reagovat
Greaber

Krásně popsáno

Reagovat
Svatej

Reagovat
bobis21

Kolik ofenzivních hráčů už po příchodu k vám hrálo hovno? A vždy vidíte problém jen v těch hráčích, zatímco všichni ostatní dávno ví, že je problém u Chelsea, která s nimi evidentně neumí pracovat.

Reagovat
Talker

Sorry, ale u Havertze se vyzkoušelo úplně všechno. 3 roky, 3 různí trenéři, všechny formace (3-X-X, 4-X-X), všechny různé pozice (CM, AM, inside winger, hrot). K tomu se kolem něj protočilo asi 15 ofenzivních hráčů, 10 různých záložníků.

A v každé situaci, kterou jsem jmenoval, byl tenhle hráč úplně k hovnu v PL. Ať hrál kdekoliv, s kýmkoliv, v jakémkoliv systému.

U jiných to padlo na tom, že třeba nedostali dostatek herního času - Ziyech, Puli (kvůli zraněním), kvůli dřevěnosti a tomu, že nepasovali do systému (Werner) nebo protože byli kokoti (Lukaku) nebo byli absolutně neschopní (Auba).

Ale u Havertze se prostě nedá najít objektivní důvod. Dostal moře prostoru, dostal kotel šancí a ukázat nemůže téměř nic v lize.

Reagovat
bobis21

Samozřejmě, úplně u všech to nevyšlo, je jen jeden společný jmenovatel, ale stejně si nepřiznáš, že by za to mohl ten společný jmenovatel.

Reagovat
Talker

Hele nevyšli 4 velké přestupy do ofenzivy za posledních 5 let.

Lukaku, který se zranil a pak si pustil hubu na špacír a chtěl pryč.

Havertz, Werner a Puli. Zde je společný jmenovatel Bundesliga. Společně s Hallerem, Sanchem a asi půl tuctem dalších. Prostě hráči z Bundesligy vypadají dobře v Bundeslize, ale jinde pak jsou často průměráci na úrovni přestupů za 20 mega.

Reagovat
Svatej

Dopíči, ty si to snad fakt ani nectes a rovnou tam prdnes dalsi hovna, který jsi psal xkrat a nedavaly smysl uz poprve. Ja teda znova budu ten dospelej a dam tomu nejakou strukturu.

1) Vysvětli konečně už jak klub označí hráče jako drevaka a vynech tu teorii "protože ho prodali" která ma snad 30 děr v logice jak v obecný, tak dokonce i konkrétní rovině a neskladej dokola ty sracky jednu na druhou. Nikdy zadnej klub ani funkcionar ani trener neoznacil hrace za drevaka a ty jsi na tomhle postavil svou obhajobu "neurazel jsem fanbase, ale klub".

+ 1b) furt plati, ze jsi stejně začal tak jako tak s utokem na mě, i pres tvy zapirani o utiku na fanbase.

2) Vysvetli, jak konkrétně dává smysl, ze mluvime o stejnym podtematu, když tu resime KONKRÉTNÍHO hráče A z hlediska výkonů na KONKRÉTNÍCH a1, a2, a3, a4 postech, aby jsi po puvodni věcný reakci, kde jsi taky řešil posty, najednou přišel s úplně jinýma hracema a jejich výkonností a stale to povazujes za držení se tematu. Znova se nabízí paralela s autickama, když to nedovedes lip zpracovat.

3) Vysvetli, jakej ma vliv skutečnost toho, ze jsi byl na stadionu, s tim, ze kvuli tomu přece neurazis klub/fanbase/cokoliv_kam_to_chceš_otočit.

Reagovat
bobis21

1) Draze koupí ofenzivní posily, které pak neumí využít. Místo aby se pokusili o interní změnu, když se to samé stane už po x-té, začnou se na sílu těch hráčů zbavovat a místo nich přivádět další drahé ofenzivní posily, které opět nebudou schopni využít. Místo toho aby hledali chybu u sebe se prostě těch hráčů zbaví - přenesou tedy vinu na ně.

1b) o žádný útok na tebe ani fanbase se nejednalo. A je jedno kolikrát o tom budeš lhát. Každým opakováním té lži jen potvrzuješ, že nejsi schopen normální diskuze.

2) Vysvětleno několikrát, ale jestli to pořebuješ znova a pomaleji, můžu to klidně zkusit.

Chelsea ho hrála na několika různých pozicích, takže neměl možnost si na žádnou roli nikdy zvyknout. Nikdy nehrál to, co mu sedí nejvíc. Pozici/roli tomu nejbližší hrál letos v základu 6x a nikdy ne 2 zápasy po sobě. Právě tohle neustále míchání a nulová šance se rozehrát a zvyknout si na nějakou roli je jedním z důvodů, proč není Chelsea schopná využít potenciál ofenzivních hráčů. A souvislost s jinými hráči je jasná. To samé se v Chelsea stává jednomu ofenzivnímu hráči za druhým. A přesto teď Chelsea dělá, že je to problém u Havertze a chce ho prodat a místo něj přivede snad nejpodobnějšího možného hráče (Nkunku), se kterým pak samozřejmě narazí na úplně stejný problém. Pak ho bude zase prodávat a koupí dalšího, se kterým narazí na stejný problém.... Ale vždycky to bude chyba hráče ...

3) Tím jsem se ti snažil naznačit, že asi nebudu kopat do sebe. Ale chápu že jít na tebe se základní logikou nemá cenu. Už mě tvůj slabý pokus o trolling nebaví, takže pokud prostě nepřiznáš že jsi mě špatně pochopil a do fanbase jsem nekopal, prostě nebudu reagovat. Protože pokud tohle nejsi schopen přiznat, je to buď jen trolling (=nemá cenu reagovat), nebo jsi idiot (=nemá cenu vůbec diskutovat).

Díky, opět jsi mi připomněl, proč diskuzi v PL sekci vůbec neotvírám. Jste toxičtější než odpad v Dukovanech.

Reagovat
andkoo

no ak chces znechutit Viniciusa, tak mu daj do tandemu Havertza

Reagovat
Svatej

Mimo to co zminil Talker bych asi dodal ještě, že potřebuje zkusit jiný spoluhráče, od kterých se může něco naučit.

U nás se za ty roky neposunul absolutně v nicem, dokonce se zdá, ze se mu ještě zhoršil decision making a čas na to, co vymyslet s micem, když ho má. Potřebuje aspon o trošku pomalejší soutěž a klidně se muze zresetovat, teď je ale úplně k ničemu.

Jedinej zpusob, jak mě napadá, ze by mohl ještě něco předvést, je nekde na podhrotovi, ale tam máme teď rozjetyho Nkunku, takže pro Havertze proste není místo. Na hrotaka totálně nemá, na kridlo je to ještě horší a níž v záloze ho zkusil snad jen Lampard kdysi a tam to bylo hrozný. Nevim, co s ním..

Reagovat
Seydou Doumbia

Kdyby se vám ke Nkunkovi povedlo dovést ještě Diabyho a Osimhena to by byla top podívaná

Reagovat
JeséRodriguez

Nebo by dopadli jak Ziyech, Pulisic a další nevím, jestli by někdo koupil nový útok, kde jsou všichni 3 hráči neprověření ligou a měli předtím 1-2 dobré sezóny.

Reagovat
Seydou Doumbia

V Chelsea jsou schopní všeho ale osobně právě těmto hráčům věřím že ovládnou následující roky

Reagovat
bobis21

Je super jak v celém posledním odstavci vlastně popisuješ to, že ho Chelsea nikdy nehrála na jeho pozici / roli.

Reagovat
Svatej

Spis popisuju, ze se zkousel uz na 4 pozicích a dokonce i kratce na tyhle, kde nehral ani v Leverkusenu a podal doslova meme výkon a už se k tomu nikdo nevrátil.. ani v repre

Reagovat
bobis21

Samozřejmě. Werner, Havertz, Pulisic, Lukaku, ...

Všichni ofenzivní hráči jsou prostě dřeváci, rozhodně nemůže být problém v tom, že Chelsea s nimi neumí pracovat. Určitě je to tak, že každý ofenzivní hráč který příjde je dřevák. Už se těším, až bude v listopadu dřevák Nkunku. Nepoučitelní.

Reagovat
Svatej

Samozřejmě. Reaguješ přesně na to, co píšu Ale ať tam taky dam nějakou tečku na závěr.

Neuvěřitelnej.

Reagovat
bobis21

Ano, reaguji. Třeba ti to večer dojde, někteří jsou prostě pomalejší.

Reagovat
Svatej

Uff .. Chlape, tyhle klišoidní kydy jak z příručky bezkontextových hlášek do diskuze si strč do prdele.

Buď reaguj skutečně k věci, což je Havertzovo využití z hlediska pozice na hřišti a nebo rovnou avizuj, ze bemas co říct a toužíš to probrat z jinýho pohledu. Snažit se tvářit, že jsi perfektně zůstal u tématu, z tebe dělá hlupáka. Excuse my french

Reagovat
bobis21

Celou dobu tady mluvím o tom, že Chelsea neumí využít ofenzivní hráče, proto se tam tolik ofenzivních posil v posledních letech neprosadilo. Mluvím pořád úplně o tom samém, ale ty ses najednou rozhodl, že to najednou není téma. Pak se nemůžeš divit, že ti odpovím jak debilovi.

Reagovat
Svatej

Tak když jsme u tech debilů, pojďme si to jak pro debila rozepsat.

Ty: *napíše 2 příspěvky*

Taky ty: "Celou dobu tady mluvím o tom, že Chelsea neumí využít ofenzivní hráče"

Taky ty: "Je super jak v celém posledním odstavci vlastně popisuješ to, že ho Chelsea nikdy nehrála na jeho pozici / roli."

Shrnutí

- Podtéma jsem načal ja s Havertzovym využitím na hřišti prostřednictvím pozic, na což jsi ty reagoval, podrž se, věcným komentářem o pozicích.

- Ja následně znovu reaguju věcně na pozice.

- Ty reaguješ jinýma hracema a k podtematu se nevracíš, následně jeste tvrdohlavě tvrdíš, ze je to furt to samý pod snahou zahladit to obecným vysvětlením.

Podtrhneš to tim, že zároveň jako první si kopneš do cely fanbase, pak jako první zajedeš do mě.

Ja ti nevim, tldr by bylo takovy, že se chováš jako podrážděnej čurák

Reagovat
bobis21

"Podtrhneš to tim, že zároveň jako první si kopneš do cely fanbase, pak jako první zajedeš do mě."

Já mluvil o klubu, ne o fanoušcích To je tak, když si sám domyslíš tvrzení, které nikdy nezaznělo, a pak se kvůli tomu tvrzení naštveš

Reagovat
Svatej

Tak tohle... je nádherný.

Kde prosím pekne klub vyjádřil o těch hracích, ze jsou to drevaci? Jen tak to tvy tvrzení ted bude davat smysl.

Zkus schvalne stejnou otazku položit sám sobě a prohodit si slovo klub za fanbase.

Na zbytek reagovat předpokládám nebudeš taky viď? Jestli chceš, můžeš to zas celý ignorovat, natřít mě třeba a interpunkci a považovat to za další argument, kterej bohatě stačí jako reakce na celej příspěvek

Reagovat
bobis21

A kde se tak vyjádřili fanoušci? Nikde v diskuzi nic takového nevidím. Když to nikdo netvrdil, tak podle tvé logiky teda nedává ani tvé tvrzení smysl, ne?

Tak když se 100 milionové posily zbavíš tak, že ji pošleš zpátky na hostování.

Jaký zbytek, celou dobu mluvím o tom samém. A to už v několikáté diskuzi na toto téma. Ty ses teď naštval, že jsem si dovolil to samé říct znovu. Asi nemám ambici léčit tvé mindráky, na to si najmi někoho jiného. Podle TM nastoupil v sezoně na AM celkem 6x a nikdy ve dvou zápasech po sobě. To že tam občas nastoupí na tom nic nemění. Ta neustálá rotace a hraní hráčů pokaždé na jiné pozici a roli je právě součástí toho, co říkám (teda podle tebe asi neříkám nebo já nevím co je teď vlastně tvůj argument ...). A ani to AM pořád není ta jeho pozice, kterou hrál v Leverkusenu. Ten systém co hrál Leverkusen totiž Chelsea nikdy nehrála.

Reagovat
Svatej

1) Fanoušci minimálně o Lukaku a Wernerovi jako o drevacich mluví neustále. Buď to víš a prostě doufas, ze nad tim mavnu rukou, nebo jsi dneska vylezl z jeskyně po 3 letech. Moje tvrzení stojí dál.

Rovnou dopředu říkám, že nějakej pokus o otočku směrem "aLe jÁ mYsLeL tUhLe DiSkUzi" neobstojí, protože ty jsi sám vytáhl mimodiskuzni kontext v bode, kde se tohle vlakno poprve rozesralo, takže si i mně ušetři energii.

2a) Takže přiznáváš, že ten argument s klubem je na hovno a tím pádem moje tvrzení s kopancem do fanbase + mě bez vyprovokování platí. Což jen potvrzuje, že ses choval jak podrážděnej čurák, jak už jsem za tebe ochotně shrnul.

2b) Takovým krokem s hostováním nenazyvas hráče dřevákem. Lukaku šel do hajzlu pro jeho prorizlou držku, z jiných příkladů, vylučující tvrzení o drevackosti, můžeme říct napriklad Coutinha, kterej nikdy nebyl drevak a byl poslan na hostování. Griezmann to samý.

3) pro tebe to zkusim vysvětlit ještě jinak. Oba jsme chlapi, takže v určitým bodě v životě jsme nejspis měli rádi auta, tak skrze tohle téma se snad chytíš.

Řešíme, že moje Subaru je dobrý na písku, ale my ho hráli celou dobu na bahně, obcas na starým asfaltu, někdy zas na dřevěných paletách.

Ty následně přijdeš a řekneš, ze jsem ja nevdecnej kokot, co se svym Subaru neumi jezdit, protože moje Formule, Citroen c3 a i vodní skútr byly na všech těch závodech taky na hovno. Následně si stojíš za tim, ze se prece bavíme o závodění a tak je to v pohodě.

Není - to - stejný - téma.

Mindráky mam jen z lidi, co osočují jiný z pomalosti a nebo hlouposti, přitom sami píšou tak rychle a nečtou.si to po sobe, že i v třech odstavcích nasekají x logických chyb. Sorry not sorry.

Reagovat
bobis21

1 - nevybavuji si nic takového. Možná proto, že do diskuzí v PL sekci nechodím.

2a - ne, nic takového neříkám

2b - Zbavili se jeho, Wernera, teď prodávají Havertze. Všechno čistě náhodné.

3 - opět jen úplně otáčíš to, co jsem skutečně řekl. Zkus se znovu podívat co říkám a možná pochopíš.

Mám tam přesně 0 logických chyb. To že ty nepochopíš 3 odstavce jednoduchého textu neznamená, že je ten text špatně. Podle této reakce je úplně jasné, že buď nemáš nejmenší tušení co říkám, nebo úmyslně hraješ blbého a děláš že to nevíš. Protože evidentně reaguješ na úplně jiné věci, než co já skutečně říkám. Zábavné potom, cos přesně z tohoto obvinil mě.

Reagovat
Svatej

1 - to je tvuj blbej problém.

2a - takze si stojis za tim, ze klub oznacil svoje hrace za drevaky a za jedinej predlozenej dukaz (protoze ofiko vyjádření klubu, hráčů ani kohokoliv oficialniho nemáš) povazujes to, ze je prodal nebo prodává, správně? Víš v kolika rovinach to z tebe dela primitivniho exota, kterej problematiku sportovních přestupů videl dneska odpoledne poprvé? Rozved, jak presne je klub oznacil za dřeváky.

3 - neotacim, presne takhle jsi to napsal. Nepapouskuj zas fraze jak z brozury a reaguj vecne, neodkazuj se na neco nekonkretniho

Zbytek je sranec a navíc se nikam neposunem a uz mě nebaví, jak tu meleš stejný věci, který ti píšu ja, jen v jinym kabátu, takže aspoň zkusim bejt zas vic vecnej a min se nasirat u toho, jak to pises.

Reagovat
bobis21

Ještě k tomu kopání do fanbase - Chelsea je jediný PL tým, na jehož stadionu jsem byl na zápase. A v mém pokoji u rodičů mám přes celou skříň vlajku Chelsea. Do koho že kopu?

Reagovat
Svatej

?? Ja mam vlajku povesenou v pokoji, v jejich dece si zahřívám nohy a přesto jsem schopnej na klub i ganbase picovat. Tyvole, co to sem cpeš za argumenty, víš vůbec, ze se slova, který píšeš nebo vyslovujes, nemusi s jinýma slovama vylučovat?

Reagovat
bobis21

Teď fakt netuším, co se snažíš říct. Na to asi budu potřebovat překlad do češtiny Tak kritizuji teda klub nebo ne? Nějak ses do toho zamotal a už mi vyčítáš i úplné protiklady Jestli by nebylo jednodušší fakt prostě jen přiznat, že má Chelsea problém se schopností využít potenciál ofenzivních posil.

Reagovat
Svatej

To je ale tvoje vina, ze tomu nerozumíš a zamotáváš se do vlastních myšlenek a jak rybička Dory neudrzis paměť ani na pár vteřin, aby ses udržel v textu a tématu.

Zkusim ti to podat teda fakt jak pětiletýmu a dokonce za tebe všechno vysvětlit.

Kritizoval jsi fanbase a v tomhle minivlakne se nejak pseudo-obhajoval návštěvou stadionu, tak jsem tvrdil, ze chodit na stadion a picovat na fanbase (a dokonce i klub tyvole) se nemusí vylučovat a tak je tenhle komentář naprosto zbytečnej a hloupej. Comprende?

Reagovat
bobis21

"Kritizoval jsi fanbase" - ne. Opět jen lžeš. Nic takového jsem nedělal. Celý tvůj argument je založený na tom, že jsem udělal něco, co jsem nikdy neudělal. Což už jsem ti vysvětloval, takže jsi to asi ty, kdo neudrží paměť pár vteřin. Něco ti vyvrátím a ty si stejně dál jedeš svoje nesmysly. Na tom je vidět, že o žádnou upřímnou diskuzi zájem nemáš. Kdyby to tak bylo, prostě bys napsal "ok, špatně jsem to pochopil". Ty místo toho znovu zopakuješ ten samý nesmysl.

Reagovat
Svatej

Tím přirozeně navazuju na druhou část diskuze. Nemohl jsi kritizovat klub, protože zadny kluby v profesionálním světě takovym zpusobem nejednají, tzn jsi logicky bud kreten bez gramu prehledu o tom, jak to funguje, nebo jsi myslel fanbase. Tu jsi natrel a následně mně. Potom už bych se opakoval, je to v předchozím komentáři tohohle vlákna.

Zbytek zas budu pouštět, neni tam nic na co se da reagovat jinak než stejnou mincí a tyhle obecný bezkontextní srajdy bavej spis tebe.

Reagovat
bobis21

To že to klub neřekne neznamná, že se tak nechová. Když se těch hráčů snaží za každou cenu zbavovat, přesně to to znamená. To že tobě takové věci nedochází bez toho, aby ti to přímo řekli je opět jen tvůj problém.

Reagovat
Svatej

Takže ty uz prostě víš, ze tu meleš donebevolající hovadinu, ale diskuze zašla tak daleko, ze proste odmitas cokoliv uznat, rozumim

Po několikátý -> hráči jsou prodáváni kluby z doslova desitek důvodů a to i v top klubech. Stejně tak to platilo i tady. I když pominu případ Lukaku a jeho fnukani o mavratu do Interu, ktery stalo za jeho odchodem, tak treba Ziyech nebo Pulisic nikdy nebyli drevaci a presto z klubu jdou. To do ty tvý neskutečně stupidní teorie nezapadá taky, ostatně jako všechno. Jsi vážně až příliš hloupej.

Reagovat
bobis21

Zajímavé, protože první odstavec mi 100% sedí na tebe. Prostě jsi napsal pičovinu, ale jsi srab to přiznat, tak radši dokola opakuješ něco, co ti bylo několikrát vyvráceno.

Reagovat
Svatej

Jj a proto jsem tu ja ten, co furt mluví k věci a pokladam bud přímý dotazy, nebo předkládám fakta, na který ty uz nereagujes, aby ses držel uz jen tehlech výplní, který říkají "nechci ustoupit, ale nemam jak na to jinak odpovědět"

Reagovat
bobis21

To už snad musíš myslet jen jako vtip

Ty jsi tady ten, kdo si vymýšlí nesmyslné scénáře a i když ti byly několikrát vyvráceny, dál si jedeš svoje hovadiny

Já napsal fakta, ty sis vymyslel imaginární scénář a naštval ses na mě kvůli tomu tvému výmyslu. A k mé hlavní pointě ses dosud ani nedokázal vyjádřit, protože víš že mám pravdu a nemáš to jak obhájit.

Reagovat
Talker

Nedivil bych se upřímně - z Bundesligy přišlo za posledních 5 let kotel hráčů a jediný úspěch byl Haaland letos.

V Bundeslize absolutní world class, v PL průměráci a nemít tu cenovku, tak si ani nekopnou.

Reagovat
Talker

Přesně to samé jsem chtěl napsat. Ať podepíše Havertze a pak je to fuk.

Reagovat
Talker

Jinak já si myslím, že to Real zkusil, protože si mysleli, že bychom ho mohli být ochotní prodat za nějakých 40 mega a pro ně by to byl fajn utility backup na ty ofenzivní pozice po celém hřišti.

Pak zjistili, že chceme 50-60+ a radši se zdejchli, porozhlídnou se jinda a na konci léta se vrátí.

Reagovat
Svatej

doufejme, na chvili jsem fakt mel radost, ze se ho zbavime

Reagovat
Talker

Já myslím, že se ho zbavíme. Smlouva mu končí za 2 roky a nechceme ho prodávat za rok s rokem do konce smlouvy, to by šel tak za 20 jako Puli.

Reagovat
Mateo16

Možno že ďalšieho hráča ani nebude treba ak Ceballos podpise a pride Jude

Reagovat
LAM

Jo Ceballos, to by byla posila.

Reagovat
misinho7

ceballos je dobry, ako zaskok z lavicky pripadne obcas zaklad je fajn

Reagovat
Miguel19

Protože to jsou stejné posty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Breze

A este k tomu sa vracia aj Brahim, pre Havertza ani nie je miesto.

Reagovat
smazaný uživatel

Momentálně máme v útoku 2 hráče, místa je tam až až.

Reagovat
Breze

Havertz nie je utocnik a ani kridlo, dve pozicie ktore nam chybaju. Pride Jude a Brahim, ktori posilnia zalohu (Brahim aj kridlo). Ak by sme aj nahodou presli na rozostavenie 4-2-3-1, tak na podhrot bude dost hracov. Do utoku by mohli prist Kane a Firmino a k tomu napr. Chukwueze na kridlo, ktory bude lacnejsi ako Havertz a na kridle ako zaloha daleko kvalitnejsi. Ked este k tomu vytiahnes niekoho z akademie, tak mame utok vybaveny.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže tam pro něj je místo, ale preferuješ jiné hráče. V Leverkusenu hrál hrot i křídlo a na obou pozicích byl produktivní. V národním týmu to samé.

Reagovat
Breze

Nie je prenho miesto, lebo su dostupni kvalitnejsie hraci a na pozicie, kde potrebujeme posilnit nie je dostatocne dobry.

V Leverkusene hral v drvivej vacsine ofenzivneho zaloznika (84z 20g 19a) potom prave kridlo (32z 16g 9a) a len vynimocne utocnika (9z 8g 1a). V Chelsea sa to otocilo a hral tam najma utocnika (69z 21g 5a) potom ofenzivneho zaloznika (54z 10g 10a) a minimalne prave kridlo (9z 1g 0a). V kvalitnejsej lige mal na poziciach utocnika a praveho kridla podpriemerne statistiky, urcite nie statistiky hraca, ktory by mal stat 60-80m. V Leverkusene bol primarne ofenzivny zaloznik, cize pozicia ktoru v Reale Carlo ani nevyuziva a keby aj zacal, tak mame na to dost inych hracov.

Reagovat
JeséRodriguez

Do útoku přijde Joselu, Kane a Firmino by nedávali smysl. Přijde max 1 z nich.

Reagovat
Breze

Preco by nedavali zmysel? V lete mu konci zmluva a v Liverpoole uz tiez hraval ako zaskok za Darwina, preto by snad nemal ani problem kryt chrbat Kaneovi - minut bude mat urcite dost. Inak urcite kvalitnejsi hrac ako Joselu plus aj mladsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže Joselu je už done, čeká se jenom na oficiální oznámení.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
JeséRodriguez

Protože Joselu už je domluvenej. Pokud přijde Kane, tak by nemělo smysl mít 3 takové hráče, když stejně většinou bude hrát Kane. Raději bych přivedl nějaké pořádné pravé křídlo (ale nikdo mě nenapadá), Rodrygo může hrát i hrot, je tam možná i lepší než na RW. Takoví 4 top hráči na 3 posty a k nim Joselu a Brahim, to by smysl dávalo.

Reagovat
Breze

Samozrejme, vsetci traja by nedavali zmysel. Firmina som myslel namiesto Joselu. Odkial mas inak info, ze je uz dohodnuty? Pokial nie je podpisany, tak je stale priestor dotiahnut namiesto neho Firmina.

Reagovat
Salfovic

Tak to je Boehly idiot, že to nevzal.

Reagovat
Eichel

Reagovat
ACSeRw!n

zaslouzil by si to

Reagovat
Raul=Real

Držíme palce Ednaldo

Reagovat
Eichel

OT: Barca včera hrala priateľák s Vissel Kobe kvôli Iniestovi ( a teda kvôli tomu, že za to mala skásnuť slušné peniaze). Anyway, ak to niekto pozeral tak Pablo Torre bol super a teda vôbec nechápem prečo mu Xavi nedával viac príležitostí počas sezóny. Snáď ho pošlú na hosťovačku v rámci Španielska a po sezóne ho začlenia do kádra, pretože ten chalan to v sebe proste má.

Reagovat
smazaný uživatel

Obě Torreho přihrávky parádní. On by obecně měl mít dost dobré centry, přímáky a rohy.

Reagovat
patas92

Reagovat
Breze

AK by prisiel Julian, tak si viem predstavit, ze Carlo odide trenovat Braziliu. Inak nie je dostupny nikto, kto by ho mohol nahradit. A Julian asi pojde do PSG, takze to uz ani nestihame, takze Carlo musi ostat.

Reagovat
smazaný uživatel

Zidane 3.0

Reagovat
Aldist

Raúl

Reagovat
Salfovic

Nagel by u vás totálně vyhořel.

Reagovat
patas92

Messi do Interu Miami. Už je asi hotovo

Reagovat
Zark

Tak konečně se ho fanoušci Interu dočkali

Reagovat
mistr129

Furt dobra varianta, že nešel někam k velbloudům, nemusím mu dávat facepalm

Reagovat
Kluivert9

Tak to možná přijde na to hostování

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele