Bez čeho se na dovolené neobejdete? Přece bez mobilu a kvalitního a vychytaného příslušenství

Cestování je dnes tak snadné. Vše potřebné si totiž najdete na svém telefonu nebo dalších mobilních zařízeních – dopravní spoje, navigaci, kulturní akce, nejlepší restaurace nebo půjčovny všeho možného. O to, aby váš mobil nebo tablet byly vždy připravené vás pobavit, pomoci nebo zvěčnit, ať už se v létě rozjedete, rozletíte nebo „zašijete“ kamkoliv, se postará kvalitní a vychytané příslušenství od české společnosti FIXED.zone.

Jeden adaptér s nabíječkou do kapsy pro celý svět

Jednou z prvních věcí (ne-li první) po zakoupení zájezdu je logická otázka: „Jaký tarif a jaký adaptér a nabíječku budu potřebovat, abych měl svůj mobil vždy a všude funkční a nabitý?“ Správná odpověď je jedna - adaptér FIXED Voyager. Jedna jediná vychytávka vás jednou pro vždy zbaví starostí s nabíjením, ať jste kdekoli – v Itálii, Chorvatsku, Thajsku, Egyptě, USA nebo Mexiku.

Cestovní adaptér FIXED představuje univerzální nabíječku, kterou můžete použít do zásuvky kdekoliv na světě. Oproti klasickým cestovním adaptérům funguje FIXED adaptér i jako samostatná nabíječka s konektory 3xUSB-C a 2xUSB-A s celkovým výkonem 65W. Můžete tak nabíjet několik zařízení současně. Na cestách jistě oceníte i kapesní rozměry.

Na zemi

Cestování autem, jízda na kole, horská procházka – vždy najdete zajímavé příslušenství, které vám chvíle volna dokáží ještě více zpříjemnit. Například univerzálním držákem tabletu do opěrky hlavy v automobilu FIXED Tab Passenger. Nebo praktickým pouzdrem FIXED Bikee Bag pro váš mobilní telefon s úložným prostorem pro nezbytné vybavení. Samozřejmě se nesmí zapomenout ani na bezpečnost vašeho mobilu jedním z nejkvalitnějších ochranných skel na světě Fixed Armor.

„Pokračujeme v naší snaze stát se evropským lídrem v oblasti všeho, co patří k mobilním telefonům, tabletům, nositelné elektronice a spouštíme v pořadí již čtvrtou reklamní kampaň. V ní představujeme novinky z produkce FIXED, které lidem zpříjemní dovolenou, ať už je cesta zavede kamkoliv na světě,“ uvedl Daniel Havner, člen správní rady FIXED.zone.

I pod vodou

Jedním z velkých dovolenkových hitů k moři nebo k Vltavě je voděodolné plovoucí pouzdro FGIXEd Float. Speciální tlakový uzavírací systém pouzdra se může pochlubit dokonalou vodotěsností, váš mobilní telefon tak bude v absolutním bezpečí. Pouzdro Float je na zadní straně vybaveno vzduchovou kapsou, díky které plave na vodě a nehrozí tak jeho utopení. Fólie pouzdra je přizpůsobena pro pohodlné ovládání dotykové obrazovky, průhledná zadní část umožní natáčet videa a pořizovat fotky i pod vodou.

Českobudějovická firma FIXED.zone vyvíjí a vyrábí příslušenství k telefonům, tabletům a nositelné elektronice pod značkou FIXED, které je chrání nebo zjednodušují jejich používání. V Prostějově vlastní a provozuje FIXED.zone od roku 2014 rukodělnou výrobu luxusních kožených peněženek a pouzder. Společnost v současnosti zaměstnává více než 90 lidí. Od listopadu 2021 se akcie FIXED.zone obchodují na trhu START Burzy cenných papírů Praha.

Více informací o letní kampani a cestovatelských produktech FIXED naleznete zde.

Více o FIXED.zone

FIXED.zone a.s. je ryze českou společností s ambicí stát se evropským lídrem v oblasti všeho, co patří k mobilním telefonům, tabletům a nositelné elektronice. Pomáhá svým zákazníkům tato mobilní zařízení zdokonalit, ochránit, zjednodušit jejich používání a zpřístupnit jim nejnovější technologie. FIXED.zone vlastní majoritně zakladatelé, kteří ve společnosti aktivně manažersky působí a rozvíjejí ji. Zaměstnává více než 80 lidí. Má sídlo v Českých Budějovicích a vlastní výrobu luxusních kožených pouzder v Prostějově. Výrobky FIXED se tradičně umisťují na předních příčkách hodnocení zákazníků a v roce 2019 získala společnost prestižní cenu EUROPEAN PRODUCT DESIGN AWARD. Více na www.fixed.zone.

V případě zájmu o další informace kontaktujte:

Milan Vodička

E-mail: milan.vodicka@benesgroup.cz

Upozornění pro investory

Tento dokument neobsahuje konečné a vyčerpávající informace o společnosti FIXED.zone a.s., se sídlem Kubatova 1240/6, České Budějovice 3, 370 04 České Budějovice, IČO: 260 36 363 (“Společnost”) ani o akciích Společnosti. Každý příjemce tohoto dokumentu a potenciální investor by se před učiněním jakéhokoli investičního rozhodnutí ohledně akcií Společnosti měl poradit se svými právními, finančními a dalšími odbornými poradci ohledně vhodnosti své investice a měl by se spoléhat výhradně na informace o Společnosti uvedené v prospektu akcií Společnosti, který byl schválen rozhodnutím České národní banky dne 13. 10. 2021, č.j.: 2021/103908/CNB/570 ke sp. zn. S-Sp-2021/00078/CNB/572, které nabylo právní moci dne 15. 10. 2021, a uveřejněn na internetových stránkách Společnosti https://www.fixed.zone/ v sekci „Pro investory“. Současně tento dokument nepředstavuje jakoukoli nabídku nebo výzvu k prodeji či nákupu jakýchkoli cenných papírů Společnosti, ani jakékoli doporučení investovat do jakýchkoli investičních nástrojů.

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

Klíčová slova ČR-komunikace-elektronika-turistika-firmy-Fixed-Benes Consulting Group

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Služby, cestovní ruch
IT, telekomunikace

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.