Název fotky: Doteky

Název fotky: Doteky Zdroj: Lenka Hrabíková

Název fotky: Čistá
Název fotky: Of the rising sun
Název fotky: Znovuzrození
Název fotky: Vzkříšení
Název fotky: Vábení labutí
10
Fotogalerie

Vzkříšení Aktů X: Nahota v barvách i stínech. Soutěž Reflexu pokračuje! Podívejte se na první soutěžní snímky

Populární fotografická soutěž Akty X je zpět a první soutěžní měsíc je v plném proudu. Týden po vyhlášení soutěže již naši složku plní přihlášené fotografie rozdílných pojetí. Kdo nejlépe trefil soutěžní téma Vzkříšení? Kdo nesplnil podmínky? A kdo si za tento měsíc odnese věcnou cenu? Připomínáme, že soutěžit můžete do konce měsíce! Mezitím si prolistujte menší nahodilý výběr z dosavadních soutěžních fotografií.

Soutěž "Akty X" je určena nejen profesionálním fotografům a modelkám, ale také amatérům, kteří tvoří aktové fotografie a mají zájem je sdílet ve veřejném prostoru.  Soutěž Akty X 2023 bude probíhat v období od 1. 6. 2023 do 31. 5. 2024. Každý měsíc bude vyhlášeno nové téma, na které mohou účastníci soutěže reagovat svými snímky. Téma pro červen – první soutěžní měsíc je „VZKŘÍŠENÍ“ jako symbol obnovy projektu Akty X.

>>>SOUTĚŽNÍ FOTOGRAFIE NAHRAJTE ZDE<<<

Každý měsíc bude v rámci měsíčního soutěžního kola vybráno 10 finalistů. Z deseti finalistů bude také vybrán jeden výherce. Za soutěžní rok tedy vznikne 108 měsíčních finalistů a 12 výherců.

Výherci každého měsíce se mohou těšit na: Věcnou cenu či poukaz vždy specifikovaný na začátku každého soutěžního měsíce. Publikaci v časopise Reflex a na webu i sociálních sítích Reflexu. Otištění v kalendáři Akty X a výtisk zdarma. Vystavení své fotografie na výstavě v Praze po skončení soutěžního roku. Součástí výstavy bude dobročinná aukce fotografií, jejíž výtěžek bude předán na charitativní účely.

Finalisté každého měsíce se mohou těšit na: Publikaci na webu Reflex.cz a možnost publikace na sociálních sítích Reflexu. Vystavení své fotografie na výstavě v Praze po skončení soutěžního roku. Součástí výstavy bude dobročinná aukce fotografií, jejíž výtěžek bude předán na charitativní účely.

Věcnou cenu pro vítěze za měsíc červen věnoval fotolab Laab v podobě voucheru na 10 000 Kč, který je možné využít na tisk fotografií a výrobu fotoproduktů, jako jsou fotoalba, plakáty, tisk fotek na plátno a další na e-shopu Laab.cz. LAAB - DÁRKOVÝ VOUCHERLAAB - DÁRKOVÝ VOUCHER|LAAB

Červnové soutěžní kolo s tématem VZKŘÍŠENÍ běží od 1. 6. 2023 do 30. 6. 2023. Účastník soutěže může zaslat každý měsíc pouze jednu fotografii na dané téma, může však soutěžit v libovolném počtu soutěžních kol (měsíců). Podrobnosti ohledně soutěže i požadované náležitosti k odesílání soutěžních fotografií najdete v kompletních pravidlech a podmínkách soutěže zde.

Akty X jsou kromě možnosti na výhru také skvělou příležitostí pro fotografy a modelky, aby si vyzkoušeli nová témata a našli další prostor ke zviditelnění svých fotografií.

Pokud vás soutěž oslovila, neváhejte a přihlaste svou aktovou fotografii odkazem výše.