Důležitý krok pro Žilkovou. Její přítel Holomáč se rozvedl, herečka si rýpla do Stropnického

Herečka Veronika Žilková se již nějaký čas vídá s hudebníkem Josefem Holomáčem. Bývalý basák skupiny Argema je už podle informací deníku Blesk oficiálně rozvedený. Jediné, co tedy brání tomu, aby se z nich stal skutečný pár, je nedokončený rozvod Žilkové. Do té doby, než se herečka rozvede, zůstane s Holomáčem v přátelském vztahu.

„S nikým nechodím, protože jsem stále vdaná. Takže než skončí mé soudy, nemám a nebudu mít žádného partnera,“ řekla Veronika Žilková deníku Blesk.

ČTĚTE TAKÉ: Bez make-upu, ale dojatá. Žilková se pochlubila vnučkou, u fotky vtipkovala

„V tomhle jsem opravdu velmi přísná, abych nedělala to samé, co dělá někdo jiný,“ pokračovala Žilková. Zřejmě se tím snažila poukázat na nyní ještě stále svého manžela, herce a diplomata Martina Stropnického. Velvyslanec ČR v Izraeli se podle informací Blesku dal dohromady s konzulární referentkou Markétou Horňákovou. A to zřejmě bylo důvodem pro předložení žádosti o rozvod v roce 2022.

Brzy se vše změní

Žilková je zásadová, a protože rozvod se Stropnickým stále pokračuje, tvrdí, že je s Josefem Holomáčem pouze v přátelském vztahu a chce počkat, až bude manželství se Stropnickým úplně ukončené. Jako přátelé se herečka a Holomáč objevili na mnoha společenských akcích.

Bývalý basák rockové kapely Argema svůj rozvod už dotáhl do finále. Má tak čistý štít a už mu nic nebrání ve vztahu s jednašedesátiletou herečkou. „Pepa je už rozvedený. Řekla jsem mu, že je první ve frontě ctitelů. Tak uvidíme,“ doplnila.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Veronika Žilková vzpomíná na zážitky v Rudolfinu:

Tagy: