Crime Boss: Rockay City má už datum vydání pro konzole. Digitálně vyjde podstatně dříve než fyzicky
i Zdroj: Ingame Studios
Crime Boss: Rockay City Novinka Crime Boss: Rockay City má už datum vydání pro konzole. Digitálně vyjde podstatně dříve než fyzicky

Crime Boss: Rockay City má už datum vydání pro konzole. Digitálně vyjde podstatně dříve než fyzicky

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

7. 6. 2023 21:00

Vydavatelství 505 Games a vývojáři z InGame Studios dodržují slib kolem konzolové verze Crime Boss: Rockay City. Tři měsíce po vydání pro PC, kam hra letos v březnu, oznámili, že pro PS5 i Xbox Series hra vyjde už příští týden. Konkrétní datum bylo nicméně trochu překvapivě rozděleno podle toho, zda je míněna digitální či fyzická verze. Zatímco digitálně hra totiž vyjde opravdu už 15. června, tedy příští čtvrtek, fyzicky se tak stane až 5. září.

Reklama

  • Studio Ingame oznamuje vydání konzolové verze Crime Boss: Rockay City
  • Na PS5 a Xbox Series hra vyjde 15. června digitálně a 5. září fyzicky (na starší generaci vůbec nemíří)
  • Fyzická verze obsáhne zdarma navíc první placený balíček, který potvrzuje i roadmapa první sezóny

Spolu s datem vydání studio také odhalilo, jak hru hodlá dále podporovat a v jaké kadenci, a zcela nepřekvapivě zdarma i za peníze. Pro první sezónu jde o to, že od konce letošního roku dostaneme v první sezóně každé čtvrtletí alespoň jeden kus placeného i neplaceného obsahu, stejně jako trojici rozšíření, která přijdou během 3. čtvrtletí 2023, 1. čtvrtletí 2024 a 2. čtvrtletí 2024.

Rozšíření tohoto typu už dostala i svůj název, i když to je asi tak vše, co o nich víme. Po řadě se jmenují: Dollar Dragon: Gold Cup, Sheriff Norris: 99 Problems a Nasara’s Revenge, a ačkoli nevíme nic stran jejich velikosti či obsahu, finanční zpráva už dřív uvedla, že Crime Boss je pro mateřskou společnost vydavatele jednou z největších investic a že se ze hry očekávají pravidelné příjmy po řadu následujících let. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama