Vyhledávání

Zcela nový Hyundai Santa Fe dává na odiv nový, odvážný design pro outdoorový životní styl

Zcela nový Hyundai Santa Fe dává na odiv nový, odvážný design pro outdoorový životní styl

Jak exteriér, tak interiér zcela nového středně velkého SUV prošel radikální transformací směrem k lifestylovému designu s maximem zavazadlového prostoru

Robustní vnější design se světlomety a zadními svítilnami s motivem písmene H vytvářejí harmonický soulad mezi přídí a zádí modelu Santa Fe a přispívají k jedinečnému celkovému vzhledu

Prostorný interiér s terasovitým uspořádáním a rozměrnými pátými dveřmi nabízí největší vnitřní prostor ve své třídě, který je skvělý pro městský život, a ještě lepší pro výpravy do přírody

V interiéru i exteriéru zaujmou jedinečné designové prvky s motivem písmene H a ekologické materiály

Zcela nové Santa Fe bude mít světovou premiéru v srpnu na YouTube kanálu značky Hyundai

 

Značka Hyundai dnes odhalila svůj radikálně transformovaný, zcela nový model Santa Fe. Pátá generace středně velkého SUV přebírá od svých úspěšných předchůdců charakteristický půvab automobilu do města i do přírody a současně přichází s významnými vylepšeními na základě komplexního rozboru dat o nejnovějších trendech v outdoorovém životním stylu.

 

Značka Hyundai přistoupila k první kompletní generační obměně modelu Santa Fe od roku 2018 nekonvenčně. Vsadila přitom na lifestylový design, který maximalizuje zavazadlový prostor, a ještě lépe uspokojuje požadavky vyplývající z outdoorových a městských aktivit. Výsledkem je působivý nový model, dávající na odiv robustní vnější design s jemnými detaily a mimořádně prostorný, všestranně využitelný interiér zakončený velkoryse zvětšeným zadním výklopným víkem.

 

„Zcela nový model Santa Fe je SUV, které nabízí dokonalou harmonii mezi městským životem a nádhernou přírodou. Automobilem, který zvládne cokoli od hektického rodinného itineráře až po dobrodružné kempování,“ řekl SangYup Lee, výkonný viceprezident a vedoucí globálního designového centra Hyundai. „Nové Santa Fe s ještě delším rozvorem náprav, prostorným interiérem a terasovitým uspořádáním prostoru u zadního výklopného víka rozvíjí své přednosti SUV a nabízí ještě univerzálnější využití než dosud, a to ve spojení s prémiovými zákaznickými zážitky.“

 

Výrazný, jedinečný vnější design umocňuje charakter vozu

 

Hranatý design zcela nového modelu Santa Fe vychází spolu s osobitou siluetou z jeho dlouhého rozvoru náprav a širokých pátých dvěří.

 

Příď vozidla vytváří vysokou kapotou, světlomety s motivem písmene H a odvážnými, výraznými blatníky dojem majestátnosti. Světlomety ve tvaru písmene H ladí s motivem H, který se opakuje v designu spodní části přídě, a tím přispívají k ucelenému vzhledu. Designové prvky ve tvaru H reinterpretují emblém „H“ značky Hyundai.

 

Při pohledu ze strany se nad prodlouženým rozvorem náprav pne odvážná linie střechy. Robustní, dobrodružný vzhled SUV dotvářejí působivě tvarované blatníky spolu s ostře definovanými podběhy kol, zkráceným převisem karoserie vpředu a 21“ koly.

 

Záď, definovaná zvětšeným víkem zavazadlového prostoru, vyvažuje svými jednoduššími tvary celkový vnější design. Zadní svítilny napodobující písmeno H přebírají jednotný styl předních světlometů s motivem písmene H. Santa Fe má díky tomu na silnici, ve dne i v noci, harmonický a osobitý vzhled.

 

Prodloužené zadní výklopné víko a útulný interiér s největším prostorem ve své třídě

 

Dobrodruzi naleznou ve zcela novém modelu Santa Fe velkorysý prostor pro sebe i veškerá zavazadla. Interiér zcela nového modelu Santa Fe nabízí také dostatek životního prostoru pro perfektní outdoorový životní styl. Větší zadní výklopné víko umocňuje v otevřeném stavu dojem mimořádné prostornosti a na kompletně sklopných sedadlech ve druhé a třetí řadě naleznou cestující největší prostor ve své třídě. Všechny uvedené atributy jsou zárukou, že si cestovatelé budou užívat krásnou přírodu v naprostém komfortu a nejsnadnějším možným způsobem.

 

Zcela nové Santa Fe bude díky inovativním prvkům výbavy přitahovat pozornost také v městském prostředí. Mladé rodiny mohou používat zadní část interiéru k velmi rozmanitým účelům, například pro nákupy, projekty domácích kutilů, sporty a rekreaci, zahradničení, rodinné výlety nebo přepravu domácích mazlíčků.

 

Přehledně uspořádaný interiér nabízí příjemné překvapení v podobě kontrastu s výrazným exteriérem. Vnitřní design klade důraz na horizontální a vertikální linie. Design s motivem písmene H je použit na přístrojové desce a výdeších ventilační soustavy, což umocňuje pocit otevřenosti a vytváří jedinečnou atmosféru.

 

Eleganci a praktičnost interiéru zcela nového modelu Santa Fe umocňují rozmanité moderní prvky včetně panoramatického, zakřiveného displeje a dvou bezdrátových nabíječek. Zakřivený displej propojuje 12,3“ zobrazovací plochy digitálního panelu sdružených přístrojů a informačního a zábavního systému. Řidiči usnadňuje čitelnost a současně zanechává luxusní dojem.

 

Světlé barvy sedadel a stropu navíc vytvářejí dojem prostornosti, zatímco měkká ozdobná obložení se vzorkem dřeva a čalounění sedadel kůží Nappa s jemným vyšíváním dodávají interiéru sofistikovaný styl.

 

Nové SUV zahrnuje ve své konstrukci řadu trvale udržitelných materiálů. Čalounění stropu semišovou tkaninou, podlahové rohože a zadní stěny opěradel ve druhé a třetí řadě jsou vyrobeny z recyklovaného plastu, zatímco ochranné plochy a části výplní dveří jsou potaženy ekologickou umělou kůží.

 

Barvy interiéru a karoserie, inspirované přirozeným světlem, zvýrazňují jedinečný styl zcela nového modelu Santa Fe a do každodenního života i dobrodružných výprav ve městě či nádherné přírodě vnášejí inspiraci stejně jako vitalitu.

 

Zcela nové Santa Fe bude mít světovou premiéru v srpnu na YouTube kanálu značky Hyundai.

 

Fotogalerie

Vaše komentáře

Bookmark and Share

MOTORA - autodíly za nejlepší cenu